Gulfamanaflashwebsites

Hijswinkel is een toeleverancier van hijsmiddelen. Naast verschillende hijsmiddelen zitten ook onderdelen voor de hijsmiddelen in het assortiment. Hijswinkel.nl is inmiddels de grootste webshop van Nederland en België in hijs- en hefmiddelen.

Hoge kwaliteit en veiligheid staan bij hen voorop en ze geven graag gratis advies met kennis van zaken. Op hun website publiceren ze regelmatig (gratis) artikelen over veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. 

Hijswinkel

Voor hijsmiddelen bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. In hun assortiment vindt u onder andere takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagen, evenaars, staalkabel, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Daarnaast zijn ook onderdelen voor de hijsmiddelen bij hun verkrijgbaar.

Door een uitgekiend en zeer doordacht logistiek concept in combinatie met slimme specialistische software worden door Hijswinkel A-merken geleverd tegen de meest scherpe prijzen. Met als resultaat meer dan 40.000 producten voor meer dan 10.000 vaste klanten. 

Naast lage prijzen is er een snelle levering. Vrijwel alle hijsmiddelen kunnen door Hijswinkel binnen 24 uur geleverd worden. 

Voor Hijswinkel is hoge kwaliteit en veiligheid belangrijk. Hun hijsmiddelen voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De kwaliteit van de hijsmiddelen worden regelmatig getest. Voor uw hijsmiddelen geldt eveneens dat deze een goede conditie moeten hebben. Daarom is een jaarlijkse inspectie of keuring noodzakelijk. Voor het, conform EKH, inspecteren of keuren van uw hijsmiddelen, takels en kranen, kunt u terecht bij Hijswinkel. 

De wiki en de trainingen van Hijswinkel

Veilig hijsen en heffen met hijs- en hefmiddelen is belangrijk. Net als het veilig werken op hoogte. Hijswinkel deelt graag hun kennis over veiligheid bij alle hijs- en hefwerkzaamheden. In hun wiki kunt u in een verscheidenheid aan artikelen lezen over veilig gebruik van hijsmiddelen, zoals sluitingen, hijsklemmen, en hijskettingen. 

Naast het keuren van hijsmiddelen worden diverse trainingen zoals ‘Veilig aanslaan van lasten’ en ‘valbeveiliging’ gegeven. 

Hijswinkel is EKH gecertificeerd

Hijswinkel is al ruim 20 jaar actief als bestuurslid van de EKH (Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). EKH is erkend door de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport die door de overheid in het leven is geroepen om toe te zien op veiligheid in de hijsbranche.

Benieuwd naar het assortiment van Hijswinkel? Klik hier.