Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Het is weer tijd om terug naar school te gaan

De vakantie zit er alweer bijna op. Het gevolg is voor kinderen heel duidelijk, ze moeten terug naar school! Eerlijk is eerlijk, het is waarschijnlijk wel iets waar ze niet heel erg op zitten te wachten. Het is dan ook beter om het er misschien nog maar even niet met uw kinderen over te hebben. Toch is het zo zoetjes aan wel tijd om eens te kijken wat voor schoolspullen er nodig zijn voor het nieuwe schooljaar. We hebben het dan niet alleen maar over boeken en schriften, maar ook over bekers en fruittrommels. Deze spullen kunt u bij de gemiddelde supermarkt gelukkig volop krijgen. 

Tijd voor nieuwe schriften en schrijfgerei

Misschien zijn er van vorig schooljaar wel wat schriften of pennen overgeschoten, maar uw kind zal toch het liefste een nieuwe start willen maken. Nieuwe schriften, notitieblokken, pennen, potloden… Als u een kijkje neemt in de folder van Action, of een van onze vele andere supermarkten, dan zult u hier waarschijnlijk wel meerdere aanbiedingen op dit gebied tegenkomen. Waar je dit soort artikelen vroeger voornamelijk bij winkels als V&D, HEMA of Bruna haalde, daar zijn schoolspullen tegenwoordig ook in grote getale bij de supermarkt te krijgen. Vaak tegen zeer vriendelijke prijzen! 

Waar doen we het pauzehapje in

De meeste basisscholen laten de kinderen een pauzehapje eten, maar er zijn natuurlijk ook kinderen die tussen de middag op school blijven eten. Het is dan goed om hier een stevige trommel voor te hebben die er ook nog eens leuk uitziet. Er zijn in de winkel genoeg verschillende variaties op dit gebied terug te vinden. Logisch ook, want kinderen hebben allemaal een eigen smaak als het op dit soort dingen aankomt. Let er daarbij wel op dat u een stevige trommel of beker koopt. Ze moeten tegen een stootje kunnen!

https://www.folderbode.nl