Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Haal de natuur in huis met een eiken boomstamtafel

Steeds vaker zien we op interieurgebied een landelijke sfeer terugkomen. Een eiken boomstamtafel mag dan niet ontbreken. Ook in moderne woonstijlen past deze tafel perfect. Houten tafels zijn altijd gemaakt van een boomstam, maar bij deze tafels is dat ook echt goed te zien. Wilt u ook een beetje natuur in huis halen en een eiken boomstamtafel als eye-catcher? We geven u graag wat tips voor de aankoop.

De ideale plek

Het is raadzaam vooraf te bedenken waar u de eiken boomstamtafel wilt gaan plaatsen. Men kiest doorgaans voor de woonkamer een iets grotere variant dan voor in de keuken. Bij de Eikentafelfabriek vindt u diverse afmetingen eiken boomstamtafels. Houd ook rekening met het soort stoelen en andere accessoires. Zo speelt de extra ruimte voor de stoelen ook een rol. U kunt doorgaan uitgaan van één meter ruimte naar achteren per stoel. Let erop dat de stoelen qua hoogte goed passen onder de tafel.

Model

In de webshop van de Eikentafelfabriek vindt u diverse modellen eiken boomstamtafels. Vooral in het onderstel van de tafel is veel keuze. Gaat u voor het robuuste Libra model met stalen U-poot, een onderstel in vorm van een kruis of een witte taps toelopende poot? Alle eiken tafels zijn gemaakt van 100% Europees eiken. Dankzij al deze keuzemogelijk vindt u gegarandeerd een exemplaar dat voldoet aan uw wensen.

Onderhoud

Als u eenmaal zo’n prachtige eiken boomstamtafel in huis heeft wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van beleven. Goed onderhoud is dan van belang. Gebruik bij houten tafels altijd onderzetters om vlekken te voorkomen. Schommelingen in temperatuur zijn van invloed op hout. Het hout kan hierdoor namelijk gaan werken waardoor scheurtjes ontstaan. zorg ervoor dat het hout nooit nat wordt. Reinig uw tafel nooit met schoonmaakmiddelen, maar gebruik een droge of licht vochtige doek.

https://www.eikentafelfabriek.nl/