Gulfamanaflashwebsites

Al langere tijd waren wij aan het zoeken naar goedkope houten vloeren voor in ons nieuwe huis. De vloer die eerst in het huis lag, was totaal niet onze smaak en daarom besloten wij om op zoek te gaan naar een mooie houten vloer die wel binnen onze smaak viel. Na veel op internet te hebben gezocht naar verschillende houten vloeren, kwamen wij niet snel echt verder. Dat was dan ook de reden dat wij besloten om verschillende showrooms langs te gaan op zoek naar een mooie houten vloer dat zou passen binnen ons interieur. Wij hadden samen een lijstje gemaakt van showrooms die wij wilden bezoeken en waren naderhand blij verrast door een van die showrooms. Hier werden wij namelijk erg hartelijk ontvangen en werd ons veel verteld over alle houten vloeren die aanwezig waren. Daarnaast vielen de prijzen ook nog eens een stuk lager uit dan verwacht.

Goede houten vloeren gevonden

Het vinden van goede houten vloeren was een lastigere klus dan verwacht. Wij gingen ervan uit dat er ontzettend veel houten vloeren op internet te vinden waren en dat wij zo een goede houten vloer voor ons hadden gevonden. In praktijk bleek dit toch iets lastiger. Doordat er op internet zoveel aanbod was, zagen wij op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Toen wij op bezoek zijn geweest bij Bax Houthandel, hebben wij veel verschillende houten vloeren mogen zien. Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreid advies. Door dit advies wisten wij een stuk beter welke vloer nou echt het beste bij ons zou passen en konden wij een stuk beter onze keuze maken.

Een goed totaalbeeld bij het kiezen van de houten vloeren

Toen de experts van Bax Houthandel merkten dat wij nog niet helemaal overtuigd waren, lieten zij ons nog een aantal andere houten vloeren zien. Hierdoor kregen wij een beter totaalbeeld van alle vloeren die werden aangeboden en konden wij een keuze maken die wij beter konden overwegen. Daarnaast beantwoordde Bax Houthandel al onze vragen en konden wij zo met veel vertrouwen onze keuze maken.