Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Glazen deuren

Glazen deuren worden populairder in Nederland 
Ze verschijnen steeds vaker in de interieurs van Nederlandse woningen: glazen deuren. Ze worden zowel toegepast als binnendeuren tussen twee kamers of ruimte, maar ook als douchedeuren. Maar waarom zijn glazen deuren de laatste jaren zo populair geworden? Wat zijn de pluspunten van een deuren van glas?

 

Voordelen van glasdeuren
Glazen deuren hebben tal van voordelen boven massieve deuren zonder glas. Zo kunt u denken aan het volgende: 

  • Deuren van glas maken het in huis een stuk lichter, doordat er meer licht doorgelaten wordt. Ze zorgen voor een hoop transparantie en helderheid.
  • Glasdeuren zijn ideaal wanneer u uw woning groter wilt laten lijken en visueel meer ruimte wilt creëren.
  • Met glas is alles mogelijk. Of u nu een strak interieur heeft of een wat landelijker huis: er is altijd we leen deurtype van glas te vinden dat past bij de stijl van uw woning. Zo zijn er deuren van glas met speciale motieven, glazen deuren die gecombineerd kunnen worden met hout, metaal of graniet en deuren met glas die slechts een deel van het licht doorlaten.
  • Deuren van glas zijn tegenwoordig erg veilig. Vroeger was dit minder het geval dan tegenwoordig.
  • Deurglas is in de afgelopen, mede door het grote aanbod, steeds voordeliger geworden. Ook is de kwaliteit van het glas in combinatie met het deurframe sterk verbeterd.
  • Veel mensen denken dat een glasdeur niet goed isoleert. Maar gelukkig is dit niet waar, want veel deuren met glas zijn gemaakt van speciaal isolerend glas dat prima warmte vasthoudt.

 

Bekijk onze uitgebreide collectie duren van glas
Kies ook voor de tijdloze klasse van de glasdeuren van Glaskoning.nl. Bekijk nu onze uitgebreide collectie deuren via www.glaskoning.nl. De keuze qua deuren is zeer gevarieerd en biedt voor elk wat wils!