Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Gasgebruik voor Industrieën

Veel industrieën gebruiken gassen bij de productie van zijn of haar producten. Gassen kosten geld en er zijn ontelbaar veel soorten. Zoekt u de beste gassoorten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij als bedrijf (Westfalen) specialiseert zich in gassoorten. Sinds 1923 zijn wij uitgegroeid van een regionale aanbieder naar een Europees gerichte marktspeler. Wij verdiepen ons in de kennis van gassen. Meestal als een klant bij ons komt, heeft hij of zij velen vragen. Het onderwerp gassen is altijd al onduidelijk geweest. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Wij staan klaar voor onze klant en willen ervoor zorgen dat onze klanten met de juiste producten weg gaan.  Wij gaan voor kwaliteit en bieden je een ruim aanbod aan industriele gassen.

Levering

Ons doel is om ervoor te zorgen dat het proces zo gemakkelijk verloopt. Van aankoop tot levering, wij willen alles tot in de puntjes goed geregeld hebben. Als u vragen heeft over de levering van de producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Het afhandeling van de bestelling gaat bij ons ook zo gemakkelijk mogelijk en willen een goede service bieden aan de klant. Het is zeer belangrijk dat ook alles veilig verloopt.

 Wij bieden graag iets extra’s voor klanten en daarom organiseren wij regelmatig seminars waarin wij onze kennis met je delen. Wij organiseren ook vaak evenementen waar we je graag zien langskomen. Voor dringende vragen kunt u altijd bij ons terecht en wij kijken nergens raar van op. Ons bedrijf stelt zich professioneel op en willen dit graag tonen aan de klant. Het wekt een vertrouwensband op en dit is goede voor de onderlinge relatie. Ons bedrijf bied vele mogelijkheden en heeft een ruim aanbod aan producten. Als je belangrijke kennis voor ons hebt, mag je die altijd met ons delen.

 

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.westfalengassen.nl/industriele-gassen.html

 

https://www.westfalengassen.nl/