Gulfamanaflashwebsites

Etagevloer magazijn

Extra vloeroppervlakte creëren doet u gemakkelijk en voordelig door middel van een etagevloer. Uw magazijn of bedrijfspand hoeft niet verbouwd of verhuisd te worden, terwijl u toch het maximale uit de ruimte kunt halen. Klinkt als de perfecte oplossing voor uw bedrijf! Nolte vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

De meest flexibele oplossing voor uw ruimteprobleem

Een etagevloer in uw magazijn is zeer flexibel. Uw specifieke wensen en eisen kunnen moeiteloos worden toegepast in een etagevloer op maat. Het is namelijk geen enkel probleem om een etagevloer uit te breiden of te demonteren, ook niet als uw etagevloer al een tijdje in uw magazijn staat. U beschikt elke vierkante meter in uw opslagruimte optimaal doordat u – de naam zegt het al – meerdere vloeren boven elkaar kunt monteren. Zelfs met diverse draagvermogens!

Een etagevloer van Nolte

Wist u dat een etagevloer ook wel de volgende benamingen heeft?

  • Entresolvloer
  • Mezzaninevloer
  • Verdiepingsvloer
  • Bordes
  • Tussenvloer

Het maakt dus niet uit welke van bovenstaande vloeren u kiest, u profiteert altijd van de vele voordelen. Alle etagevloeren bij Nolte zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Ze zijn vrijdragend en aan te bouwen en worden volledig geproduceerd volgens de wensen en eisen van de klant.

Kies voor een etagevloer in uw magazijn!

Een etagevloer is een uiterst verstandige investering, want deze vloer verdient zich altijd binnen twee jaar (of minder) terug. Wilt u ook een etagevloer in uw magazijn? Dan gaat Nolte graag met u in gesprek over de mogelijkheden, passend bij uw wensen en budget. We voorzien u graag van specialistisch advies!

https://www.etagevloeren.nl/