Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Entresolvloer

Bent u op zoek naar een voordelige manier om meer ruimte te creëren in uw pand, kantoor of magazijn? Een entresolvloer biedt uitkomst. Het is een zelfdragende (staal)constructie dat gebouwd kan worden met meerdere verdiepingen, waardoor etages ontstaan. Ze zijn daarom zeer geschikt om extra opslag-, werkplaats-, kantoor-, of magazijnruimte te realiseren. Ook voor de inrichting van warenhuizen, sportscholen en showrooms wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van een entresolvloer.

Bespaar energie met een entresolvloer

Een entresolvloer van Nolte is een flexibel en modulair systeem. Dit houdt in dat de vloer op elk gewenst moment kan worden aangepast of uitgebreid. Het draagvermogen bedraagt 300 tot 2.5000 kilogram per vierkante meter, met een overspanning tot 12 meter. Veel technische mogelijkheden worden geboden door de unieke koudgewalste profielen:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Meer weten?

Een entresolvloer van Nolte is in iedere branche en sector te plaatsen. Zij leveren de vloer in diverse uitvoeringen en zelfs kleuren. Bent u enthousiast geworden over de vele voordelen die een entresolvloer te bieden heeft? Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie.

https://www.entresolvloeren.nl/