Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Entresolvloer voordelen

Wist u dat een entresolvloer van Nolte vele voordelen met zich meebrengt? Entresolvloeren zijn leverbaar in diverse vormen en afmetingen waardoor ze exact naar wens geproduceerd en geplaatst kunnen worden, elke entresolvloer is daarom uniek. De entresolvloeren van Nolte zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Uitbreiden of demonteren is eenvoudig, dit verandert niets aan de kracht en stevigheid van het systeem. Dit is nog niet alles, we vertellen u graag meer over onze entresolvloer voordelen.

Nog meer voordelen

Een Nolte entresolvloer beschikt over een draagvermogen van 300 tot 3.500 kg per vierkante meter. De evloer op een later moment uitbreiden of demonteren is geen enkel probleem, dit doet niets af aan de kracht van ons systeem. Nog wat voordelen:

  • Wordt geproduceerd volgens wensen van de klant
  • Diverse draagvermogens
  • Voldoet aan vastgestelde veiligheidseisen
  • Meerder vloeren boven elkaar mogelijk
  • Vrijdragend en aan te bouwen

Snelle terugverdientijd

De prijs van een entresolvloer kan variëren. Dit heeft te maken met het gebruik van het materiaalsoort. Dankzij het plaatsen van een entresolvloer blijft een dure verhuizing of verbouwing u bespaart. De terugverdientijd van een entresolvloer bedraagt gemiddeld ongeveer 2 jaar, soms zelfs minder dan 16 maanden. Dit maakt een entresolvloer vele malen goedkoper dan een verbouwing. Wilt u meer weten over de voordelen van een entresolvloer? Neem gerust een kijkje op de website.

https://www.entresolvloeren.nl/