Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Entresolvloer prijs

Entresolvloer prijs

De prijs van een entresolvloer is vele malen aantrekkelijker dan die van een verbouwing of verhuizing. Wellicht denkt u dat u dan ook veel moet inleveren op de extra ruimte. Dat hoeft dus niet zo te zijn! Bij Nolte weten we precies hoe we uw magazijn of bedrijfspand optimaal kunnen inrichten, namelijk met behulp van een entresolvloer. De talloze voordelen die deze oplossing met zich meebrengt lichten we graag aan u toe.

Welke entresolvloer past in uw magazijn?

Wat een passende entresolvloer is voor uw magazijn hangt natuurlijk af van uw budget, wensen en beschikbare ruimte. De prijs van een entresolvloer varieert dan ook en is afhankelijk van de kolomafstand, het draagvermogen en het materiaalsoort. Kiest u voor een entresolvloer van Nolte, dan kiest u voor uitstekend materiaal en een optimaal draagvermogen voor uw toepassingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw magazijn verrijkt wordt met de best mogelijke oplossing. We adviseren u dan ook graag in uw keuze.

Technische mogelijkheden van een entresolvloer

Een entresolvloer van Nolte biedt u veel technische mogelijkheden. De unieke koudgewalste profielen zorgen ervoor dat er minder verlichting nodig is, realiseren een kostenbesparing door het gebruik van uw constructie als kabelgoot en doordat de verlichting/sprinklers beschermd worden, bespaart u ook op uw schadepost. Bovendien is elke entresolvloer van Nolte voorzien van een CE-keurmerk en voldoen alle vloeren aan de vastgestelde veiligheidsnormen.

Interesse?

Een entresolvloer is niet alleen in prijs, maar ook in toepassing een zeer aantrekkelijke investering. Bent u nog niet overtuigd van de vele voordelen waarvan u met een entresolvloer kunt profiteren? Vraag dan gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan met de specialisten van Nolte. We vertellen u graag meer!

https://www.entresolvloeren.nl/