Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Efficiënt en betaalbaar bouwen met dak- en gevelbeplating

Bent u opzoek naar een betaalbare maar ook fraaie gevel of dak voor uw bedrijfsruimte, loods of misschien wel uw woonhuis? Dan is dak- en gevelbeplating wellicht iets voor u. Het hoeft zeker geen steriele eenheidsworst te worden want de platen bestaan in vele vormen en bewerkingen. Voor veel platen bestaan diverse profileringen. En voor elke functie is er een passende vorm. Vroeger werd er alleen gevelbeplating voor loodsen en agrarische schuren gebruikt, maar tegenwoordig is het materiaal dat de woningbouw niet misstaat. Steeds vaker passen mensen materialen toe die ze in de industriële bouw tegen komen. Eenmaal goed toegepast kan het een aangename afwijking voor vaak eenzijdige nieuwbouw betekenen.

Gevel- of dakbeplating is vernieuwd

Zowel de dakbeplating als de gevebeplating kunnen bij de meeste varianten geïsoleerd geleverd worden. Hiermee ontstaat een prettig binnenklimaat terwijl de bouw uitermate snel en efficiënt zal zijn. Steeds vaker wordt de beplating ook toegepast in woningbouw. Renovatie leent zich uitstekend voor deze materialen en een oud, versleten huis ziet er decennia jonger met moderne dak- of gevelbeplating. Ook platen die lijken op dakpannen bieden een uitstekend alternatief voor schuine daken met een hellingshoek die ongeschikt is om dakpannen op te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw interesse gewekt met deze vernieuwende manier van bouwen? Verdiep u dan eens verder in de mogelijkheden. Kijk vooral goed naar wat u echt mooi vindt en beoordeel zelf of de prijs die u hiervoor zou moeten betalen een reële is. U zult verstelt staan van mogelijkheden en de voordelen. Zeker in relatie tot de kosten. Bedenk dat u tijdens de bouw veel zult besparen op tijd en dus op loonkosten. Zoek wel een bedrijf met gedegen ervaring en expertise. Zij kunnen u uitgebreid informeren over de voordelen en/of nadelen, daarnaast kunnen zij ook een passend advies bieden voor uw situatie.

https://www.egbv.nl/