Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een virtual assistant van SAM Assistants

Met het inhuren van een virtual assistant van SAM Assistants kunt u uw online zichtbaarheid vergroten en zelf uw tijd besteden aan andere belangrijke zaken.

Wat doet een virtual assistant?

Een virtual assistant helpt u bij het professionaliseren van uw (online) marketing activiteiten. Door de huidige technologie is het veel minder relevant geworden waar iemand het werk doet. Samenwerken kan nu ook op afstand en dat is precies wat wij doen. Wij bieden support op afstand op strategisch en uitverend niveau. Daarnaast zijn wij flexibel inzetbaar op de momenten dat u ons nodig heeft. Wij houden ons bezig met content creatie, e-mailmarketing en Social Media beheer. De focus ligt dus op online marketing en communicatie. Ons doel is om een waardevolle bijdrage te leveren voor u als ondernemer. Al onze werkzaamheden gaan dus in overleg, zodat wij echt een verlengstuk zijn van uw bedrijf.

Content creatie

Tegenwoordig wordt iedereen bestookt onder content. Het is dus belangrijk dat u zich als bedrijf onderscheid van alle anderen. Dit kan door middel van een eerlijk verhaal over u als ondernemer, uw product of uw dienst. Uw unieke verhaal is altijd ons uitgangspunt. Onze professionele medewerkers zijn bedreven in alle vormen van content creatie. Van een blog, tot een nieuwsbrief, presentatie, infographic of aansprekende social post. Zo bereikt u uw doelgroep.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds erg belangrijk. Van nieuwsbrieven, tot campagnes en geautomatiseerde mails. Deze zaken kunnen nog steeds veel nieuwe potentiële klanten bereiken. Het lastige van dit onderdeel is echter om écht relevante content te bieden aan de ontvanger op het juiste moment. Wij helpen u daar graag bij, omdat wij weten dat het lastig kan zijn en veel tijd kan kosten. Wij nemen ofwel het gehele traject, ofwel een deel daarvan uit handen.

Social Media beheer

Social Media is in onze tijd van enorm groot belang. Veel mensen zitten op Social Media en dit is dan ook een mooie manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het bereik van uw bedrijf kan worden vergroot met ons Social Media beheer. Dit doen wij door middel van een contentkalender, waarop staat wat er wordt geplaatst op welk platform en wanneer. Hierbij houden wij rekening met uw doelgroep. Daarnaast helpen wij u met het exclusief adverteren en strategisch plan van aanpak.