Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een plotter kopen

Een plotter is functioneel en handig bij het plotten van CAD-toepassingen. Als u vaak werkt met technische tekeningen van een groot formaat, kan dit apparaat een uitkomst zijn. In de bouw- en industriesector wordt vaak gebruik gemaakt van technische tekeningen om verschillende disciplines samen te brengen voor de realisatie van projecten. De technische tekeningen maken het inzichtelijk welke taken de verschillende partijen hebben en waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Daarnaast wordt de projectplanning op deze manier in een oogopslag duidelijk. 

Sneller autorisatieproces

Onze apparatuur is uitgerust met moderne systemen die het mogelijk maken om de verschillende disciplines hun aanpassingen direct op de technische tekeningen kunnen aangeven, scannen en delen. Hierdoor is het voor alle partijen eerder duidelijk welke consequenties deze veranderingen met zich meebrengen en wat daar eventueel voor nodig is. Deze snelle communicatie zorgt voor vlottere autorisatieprocessen en levert dus tijdswinst op. De andere voordelen van onze printsystemen voor de bouw zijn het on demand printen: dit bespaart kosten door alleen te drukken wat u echt nodig heeft. Daarnaast kunt u makkelijk watervast printen, ideaal voor gebruik buiten kantoor en kunt u zonder verschil in prijs of kwaliteit gemakkelijk printen in kleur. 

Bij Repromat

Bij Repromat bent u altijd aan het juiste adres voor de scherpste prijzen. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en onze apparaten zorgen voor overzicht, snelheid en on demand en watervast printen op groot formaat. Onze professionals staan graag voor u klaar. Onze aanpak, waarbij persoonlijk contact voorop staat, samen met onze kennis van zaken en onze meer dan 40 jaar expertise garanderen advies op maat. Wilt u onze nieuwste apparatuur eerst eens bekijken? Dan geven wij u graag een demonstratie in onze showroom. We leggen u dan uit hoe onze plotters te gebruiken zijn en voorzien u graag van advies op maat. Naast onze printsystemen leveren wij ook het papier, de inkt en de printkoppen. 

Uw nieuwe plotter bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar een plotter voor uw bedrijf, maar weet u nog niet goed welke? Laat u dan adviseren door onze specialisten. In onze showroom in De Meern staat de nieuwste apparatuur opgesteld voor verschillende toepassingen. We geven u graag een demo en denken met u mee. Maak een afspraak op onze website.