Gulfamanaflashwebsites

Een ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde ingrepen in Nederland, voornamelijk omdat de ingreep vrij klein is, maar de effect op het gezicht heel groot. Je ogen zien er meer open uit na een ooglidcorrectie, de oogleden hangen niet meer omlaag en geven niet langer een moe uiterlijk na een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie blijft echter wel een ingreep, en ingrepen komen met risico’s. het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een ontsteking krijgt na een ooglidcorrectie, en ontstekingen op zich zijn al vervelend, maar vlak boven je oog is een kleine nachtmerrie. De meeste klinieken proberen er wel voor te zorgen dat de kans op een infectie na een ooglidcorrectie erg klein is, en de veiligheidsmaatregelen zorgen er meestal voor dat een ooglidcorrectie zonder incident uitgevoerd kan worden.

Een ooglidcorrectie, voor jou

Ooglift zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw ooglidcorrectie een resultaat zal opleveren die het beste bij jouw gezicht zal passen. Daarnaast is er ook een intake gesprek waar je advies zult krijgen van de chirurgen van Ooglift over jouw ooglidcorrectie, en of je het wel moet doen. Soms komt het voor dat je van nature al droge ogen hebt, en dan is het geen slim idee om een ooglidcorrectie te nemen omdat de ingreep ervoor kan zorgen dat je nog drogere ogen krijgt. Zoals al eerder is gezegd, een ooglidcorrectie is een kleine ingreep, maar nog steeds een ingreep waarbij er in de huid wordt gesneden en alles.

Het resultaat van een ooglidcorrectie

Waar rekening mee moet worden gehouden is dat het resultaat van een ooglidcorrectie niet meteen zichtbaar is, en dat je een paar weken moet wachten voordat de hechtingen eruit mogen. Pas na deze periode zal je echt kunnen zien of de ooglidcorrectie ook daadwerkelijk gelukt is, en dat kan erg eng zijn. Daarom is het van belang dat je een zeer ervaren kliniek uitkiest om de ooglidcorrectie uit te laten voeren. Op die manier ben je van de grootste veiligheid verzekerd wat betreft complicaties en het uiteindelijke resultaat van de ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is toch een grote beslissing om te nemen, dus neem hem voorzichtig.