Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een makelaar uit Veenendaal om advies vragen

Ik heb laatst hulp gezocht bij de makelaar uit Veenendaal. Al voor een lange poos staat mijn huis te koop en ik kan maar geen nieuwe kijkers of geïnteresseerd trekken ernaar. We hebben met mijn oude makelaar echt van alles geprobeerd maar het lukte hem niet. Dus wilden we graag overstappen naar een makelaar die hier ons kon helpen. want zo krijgen we het huis nooit verkocht en zitten we met dubbele kosten en dat wilt niemand.

Professionele hulp bij de makelaar van Veenendaal

Nu hopen we dat we bij de makelaar uit Veenendaal, Zonnenberg Makelaardij, terecht konden voor een beter advies en dat ons huis sneller verkocht zou worden. Gelukkig konden we daar snel terecht voor een kennismakingsgesprek om onze situatie beter uit te leggen en kijken of ze iets voor ons konden betekenen. De medewerker waar we het gesprek mee hadden was erg vriendelijk en geïnteresseerd in ons verhaal. We legde onze situatie uit en hij wist meteen een goede aanpak voor ons huis en legde deze aan ons voor. In het begin waren we een beetje onzeker erover, maar we hadden niet veel te verliezen dus zijn we voor deze makelaar gegaan. We waren erg benieuwd of dit ging helpen om ons huis sneller te verkopen.

Goed advies en blij met het eindresultaat

De aanpak van de makelaar was dat hij ons huis via social media ging promoten en op mensen ging targetten die interesse hadden in het soort huis wat wij verkochten. Hier waren wij erg nieuwsgierig naar, maar binnen een paar dagen kregen we al meerdere reacties voor ons huis en konden we snel al bezichtigingen inplannen met de nieuwe kijkers. Binnen een maand bij de nieuwe makelaar hadden we ons huis verkocht onder voorbehoud. Het ging niet normaal snel en door het goede advies en aanpak van Zonnenberg Makelaardij kunnen we eindelijk verder.

Zonnenberg Makelaardij

Wilt u meer weten over de diensten van Zonnenberg Makelaardij? Bekijk dan de website via www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie over de diensten die zij allemaal aan u kunnen bieden als klant.