Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een ICT-bedrijf in Veenendaal

Xantion is een ICT-bedrijf in Veenendaal, en wij kunnen voor slechts 1,95 per dag per werkplek voor volledige ICT-ontzorging zorgen! Hoe krijgen we dat voor elkaar? Dat is ons geheim, maar laten we eerst ingaan op alle redenen om voor onze service te kiezen.

ICT-bedrijf in Veenendaal inclusief de servers en netwerken

De service die we aanbieden omvat ook het beheer van alle servers in het netwerk, dat is pas echt wat een ICT-bedrijf in Veenendaal zou moeten doen. We rekenen hiertoe ook de beveiligde verbindingen die naar de leveranciers gaan, en de thuiswerkplekken. De reden dat wij dit doen, is omdat we begrijpen dat de wereld van een organisatie groter is dan enkel het kantoor, een organisatie is een netwerk met verreikende branches en knooppunten. Daarom beheren en beheersen wij dat.

Ook een helpdesk voor uw medewerkers

Welkom bij de X klantenservice, voor een probleem met uw wifi-netwerk, toets 1, voor een probleem met uw computer, toets 2. Deze situatie is voor u waarschijnlijk zeer herkenbaar, en dat betreuren wij. We vinden namelijk dat klantenservice altijd persoonlijk moet zijn, en voor u klaar moet staan, zonder het hele keuzemenu waar doorheen gespit moet worden. Daarom kunnen uw medewerkers gewoon direct contact met ons opnemen, dat hebben we graag zelfs. Dat mag voor alles zijn, een grote storing, hoe dit programma ook al weer werkt, of een andere kleine vraag. Een Xantion-collega staat direct voor u klaar aan de lijn, die u graag helpt.

Geen investeringen!

Bij Xantion bent u ervan verzekerd dat u geen investeringen hoeft te doen. Wij willen namelijk onze klanten enkel en alleen vaste en voorspelbare kosten geven. De situatie kan echter voorkomen dat een investering noodzakelijk is, en er geen andere optie blijkt te zijn. In dat geval brengen we het bedrag onder in een maandbedrag. Dit proces wordt binnen een dag geregeld, zonder dat wij nog lastige vragen gaan stellen of moeilijk zullen doen. Kom bij Xantion, het meest volledige en vriendelijke ICT-bedrijf in Veenendaal! Wij stellen klantenservice op nummer één! Dat ziet u terug in onze werkwijze.