Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een gezellig dagje uit bij speelpark Megapret

Een gezellig dagje uit bij speelpark Megapret

Gelegen in het pittoreske Gelderland ligt een magische plek waar kinderen en volwassenen tot rust kunnen komen. Megapret is een groot speelpark met activiteiten voor kinderen en volwassenen. Het park bestaat uit een binnen- en buitenspeeltuin met een grote verscheidenheid aan activiteiten en speeltoestellen. Wanneer u graag een dagje uit wilt met het gezin of de familie, wanneer u een dagje naar buiten wilt met de klas of uw zoon of dochter een kinderfeestje wilt geven, dan bent u bij Megapret aan het juiste adres. Kinderen kunnen in het speelpark hun ei kwijt en volwassenen kunnen relaxen bij de bar of gezellig een activiteit meedoen. Alle speeltoestellen doen aan de geldende veiligheidseisen, er is veel toezicht en alles is veilig. Daarom kunt u rustig achterover zitten en de kinderen al hun energie erin laten steken.

Ook als moeder wilt u er bij zo’n dagje uit natuurlijk tip en top uitzien. Bekijk daarom alle accessoires voor mama op Jut en Juul Lifestyle for Kids. 

De indoor speeltuin van Megapret

De indoor speeltuin van Megapret is ruim 1500 m2 groot en uw kinderen kunnen genieten van alle speelmogelijkheden. De speeltuin is geschikt voor alle grappen en grollen die uw kinderen binnen willen uithalen. De indoor speeltuin heeft de volgende apparaten: een 4-verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel voorzien van meer dan 100 hindernissen, ballenbakken, trampolines, springkussens, een familieglijbaan, ballenkanonnen, een bouwhoek en een peutermiete. Wat de indoor speeltuin zo uniek maakt is de toevoeging van een kinderdisco en zelfs een rodelbaan.

De buitenspeeltuin van Megapret

De outdoor speeltuin biedt diverse, interactieve speeltoestellen, zoals de Sona van Yalp en veel verassende items van Playnetic, waarbij kinderen zelf de benodigde energie om het apparaat te laten werken moeten opwekken. Verder is er nog een verkeerspark, monorail, een waterspeeltuin (open vanaf 23 graden) en een minigolfbaan (18-holes).

Voor contact en overige informatie over speelparadijs Megapret kunt u de website bezoeken.

 

 

http://www.megapret.nl/