Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een bijzondere stukadoor vinden in de omgeving van Zeist

Ik wilde graag een andere stukadoor in de omgeving van Zeist vinden die wel goede service en vriendelijk is. Eerst had ik een ander bedrijf ingehuurd die mijn stucwerk zou doen. Maar elke keer als ik hem wilde bereiken lukte dat niet en anders was hij heel onvriendelijk tegen mij. We zouden ook nog een keer afspreken om bepaalde details te overleggen, maar daar kwam ook niks van. Na een boze mail te hebben verstuurd, ben ik nu op zoek naar een andere stukadoor die wel naar mij wil luisteren.

Verschillende soorten stukadoorswerk uit Zeist

Een stukadoorsbedrijf in Zeist heeft een eigen stijl in het stucen, zoals iedere stukadoor dat heeft. Bijvoorbeeld het vorige bedrijf was goed met strakke designs maar ook met sierlijke stucwerk. Maar ik dacht, misschien is een robuuste stijl toch iets meer voor ons huis. Dus begon ik te zoeken naar bedrijven die hier goed in waren. Gelukkig kwam ik snel bij Guy Munneke terecht. Bij was een van de jongere stukadoors hier in de omgeving. Mijn kennissen hebben bij hem het stucwerk gedaan en daar hadden ze geen spijt van. Daarom ging ik ook een poging doen om met hem te kunnen werken. Ik kon daar snel al terecht voor een afspraak om alles te bespreken. Het was een erg vriendelijke man en hij luisterde goed naar wat ik precies wilde in het huis. Hij vond het super raar dat ik in het begin zo ben behandeld door het andere bedrijf, maar hij wou mij heel graag helpen.

Blij met het eindresultaat

Na ons goede gesprek hebben we een afspraak gemaakt om bij mij de muren te laten doen. Op die dag was ik zelf niet aanwezig omdat ik ook gewoon naar mijn werk moest, maar gelukkig was mijn man vrij om te helpen. Hij zeid at hij erg goed was in zijn werk en een leuke gozer om mee te praten. Ook het eindresultaat mag er echt zijn. Het is precies zoals wij het gewild hadden en zelfs beter. Wij zijn Guy Munneke erg dankbaar voor zijn werk en service.

Meer weten over Guy Munneke en al zijn diensten? Bekijk dan de website via www.guymunneke.nl.