Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Een aluminium schuifpui voor een open relatie met uw tuin

Een aluminium schuifpui (klik hier voor schuifpuien) is ideaal in warme zomers en op lange dagen. U zet met een aluminium schuifpui uw huis open voor direct contact met uw tuin, terras of balkon. Een aluminium schuifpui met daarin glas tot helemaal onderaan, zorgt ook nog eens voor extra veel lichtinval. Geregeld in en uit lopen wordt met een schuifpui een genot.

Twee uitvoeringen bij een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een zogenaamde kiep-schuifpui of een zogenaamde hef-schuifpui.
Bij een kiep-schuifpui kiept u het schuifdeel eerst naar binnen waarna u het schuifdeel naar opzij beweegt. Het voordeel van een kiep-schuifpui is natuurlijk dat het een kiepstand heeft waardoor er frisse lucht naar binnen kan komen, zonder dat uw volledige aluminium schuifpui geopend moet zijn. Een ander voordeel van een kiep-schuif pui is de prijs. Deze is iets goedkoper dan een hefschuifpui. Wel dient u er rekening mee te houden dat de kiep-schuif beweging wat moeilijker gaat.

Welke uitvoering aluminium schuifpui kiest u?

Bij een Aluminium hefschuifpui zit aan de binnenkant een hendel die u eerst omdraait, daarna is het schuifdeel van uw Aluminium hefschuifpui eenvoudig te openen door deze naar opzij te bewegen. Het verplaatsen van het gehele schuifdeel gaat zonder enige moeite.

Wanneer u regelmatig ventileren belangrijk vindt, dan is een kiep-schuifpui de beste oplossing. Maar wanneer u de aluminium schuifpui gebruikt als entree, of wanneer u voornemens bent de doorgang die een schuifpui creëert regelmatig te gebruiken om uit uw huis zo in de tuin, op het terras of het balkon te stappen dan is een hef-schuifpui toch zeker de beste oplossing voor u. Alle aluminium schuifpuien zijn door Schipper-Ede leverbaar en volledig afgestemd op uw wensen. En u heeft een uitgebreide keuze qua kleur. Vrijwel elke RAL kleur is door Schipper Ede leverbaar.

Schipper-Ede een vertrouwd adres voor uw aluminium schuifpui

Bij Schipper Ede koopt u niet alleen uw aluminium schuifpui, maar u koopt ook jarenlange ervaring én vakmanschap! Schipper Ede is al succesvol sinds 1959. Dat geeft een vertrouwd gevoel naast het feit dat Schipper-Ede is aangesloten bij  de brancheorganisatie VMRG die jaarlijks de Kwaliteitseisen en Adviezen herzien. Zoals u leest, staat vertrouwen bij Schipper-Ede voorop.