Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

De webwinkel voor technische producten

Ik heb het over technischeprodukten.nl, een webwinkel die een groot aanbod aan technische producten heeft van lijm tot reinigingsproducten tot ontvet producten. Ook kunt u bij technischeprodukten.nl terecht voor luchtgereedschap en boren. Alle producten die worden verkocht bij technischeprodukten.nl zijn van hoge kwaliteit en gaan weg voor scherpe prijzen.

Technischeprodukten.nl is continue bezig met de ontwikkeling van producten voor o.a. industrie en bouw. Het succes is te danken aan het goed luisteren naar wat de markt vraagt, daardoor heeft technischeprodukten.nl voor meerdere marktsegmenten een groot assortiment kunnen ontwikkelen. De scherpe prijzen is mogelijk door een nauw contact met de fabrikanten en leveranciers.  Naast dit allemaal is technischeprodukten.nl ook in de buitendienst positief vertegenwoordigd met maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van afdichten, smering, onderhoud en verlijmen staan zij te popelen om mensen hun kennis en vakmanschap te leren.

De service van technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl kunt u kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden, deze zijn: Ideal, Paypal, creditcard, Mr. Cash/Bancontact of op rekening. Qua verzending worden alle bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst, de volgende werkdag bezorgd. Als u voor 16:00 op vrijdag besteld wordt het op zaterdag geleverd. Mocht u bij levering nou niet thuis zijn, wordt er op een later moment nog een poging tot bezorging gedaan.

Wilt u na het plaatsen van een bestelling een wijziging willen aanbrengen dan is dat geen probleem en kunt u contact opnemen met technischeprodukten.nl. Bij de webwinkel geldt een retourrecht van 14 dagen om zonder reden te annuleren. Na annulering kunt u binnen 14 dagen uw product retourneren, je krijgt dan het volledige bedrag en de verzendkosten terug.

Klanten zijn zeer positief over technischeprodukten.nl

Om u een beeld te geven van hoe goed technischeprodukten.nl daadwerkelijk is, deel ik graag een aantal beoordelingen van klanten.

Marco: 4 sterren: goede service, goed behandeld.       

Snelle levering, keurig verpakt.

Fred: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen.

Keurige behandeling van de bestelling.

Martien: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen.

Binnen de aangegeven tijd geleverd.

 René: 4 sterren: goede service, goed behandeld.

Snelle levering.

Wim: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een foutieve levering de fout snel en correct hersteld.