Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

De HP PageWide printer van Repromat

De HP PageWide printer is een unieke printer die aan heel veel eisen kan voldoen, voor verschillende werkomgevingen en verschillende productiviteit levels. Het mooie aan de HP PageWide printer van Repromat is dat je in één keer de volledige breedte kan printen van een pagina, zelfs wanneer die een meter breed is! Daarom heet de HP PageWide printer ook zo, natuurlijk. Voor jou betekent een HP PageWide printer sneller en effectiever werken dan ooit tevoren. Zeker vergeleken met de huidige systemen op de markt. Wanneer je iets wil printen met de HP PageWide printer, dan is het gewoon mogelijk om de printopdracht op je mobiel of tablet naar de HP PageWide printer te sturen! Als dat niet makkelijk is.

Welke HP PageWide printers?

Er zijn een paar verschillende soorten HP PageWide printers die Repromat in het assortiment heeft. Om er even drie te noemen, we hebben de HP PageWide printer, XL 4000, XL 5000 én XL 8000! Iedere HP PageWide printer kan in zowel zwart-wit als in kleur printen. Iedere HP PageWide printer print binnen één minuut al formaten uit die normaal minstens 10 kostten. Dat is het mooie aan de HP PageWide printer van Repromat. Ze leveren kwaliteit door technologie die empirisch bewezen is en zorgen voor een afdrukproductie van grote oplages die betrouwbaar is. Dat is wat een bedrijf nodig heeft, een HP PageWide printer die betrouwbaar en snel is. Wil je meer advies over welke HP PageWide printer het beste bij jouw situatie zal passen? Dan heb je geluk, want de professionals van Repromat hebben al jarenlange ervaring, en zijn zeer klantgericht. Ze vinden het dus heerlijk om persoonlijk advies te kunnen geven aan klanten.

Gewoon een HP PageWide printer

Gewoon een HP PageWide printer kopen, omdat het de beste keuze is voor jouw situatie. Wij van Repromat zijn ook ontzettend blij met de HP PageWide printers die we in ons assortiment hebben, en weten zeker dat de efficiëntie op de werkvloer omhoog zal gaan met deze intuïtief te gebruiken printer. Heb je meer vragen over de HP PageWide printer? Stel ze op de site!