Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Dakkapellen zorgen voor meer licht, meer ruimte, en meer waarde voor het huis

Heeft u een donkere zolderkamer waar u niets mee kunt? Laat er dan een dakkapel opzetten! Dakkapellen zorgen voor meer licht, meer ruimte, en een waardevermeerdering van de woning! Plaatsen kan in slechts 1 dag tijd, dus je hoeft niet lang in de rommel te zitten.

 

Blok-dakkapellen is een zeer ervaren dakkapelbedrijf die niets anders doet dan woningen voorzien van een nieuw dakkapel. Niet alleen bestaande woningen worden voorzien van een mooie uitbouw op het dak, maar ook nieuwbouw woningen!

 

Maatwerk altijd mogelijk

U kunt het dakkapel in iedere gewenste afmeting verkrijgen, wanneer u van de standaard afmetingen wilt afwijken. Ook het design kunt ju volledig zelf bepalen. Er zijn standaard modellen waaruit u kunt kiezen, maar in dezelfde stijl als jouw woning is ook geen probleem.

 

Alle soorten daken

Bij Blok-dakkapellen bent u altijd aan het juiste adres, of u nu een schuin dak hebt met een hellingshoek van 30 graden of 70 graden. Op ieder schuin dak kan een mooi kapel worden geplaatst.

 

Vakkundig personeel

Het vakkundige personeel van Blok plaatst dakkapellen in slechts 1 dag tijd. Hierdoor zit u niet lang in de rommel, en kunt u meteen genieten van uw mooie nieuwe kamer. Ook de afwerking aan de binnenkant kunt u volledig uitbesteden. Wilt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond met inbouwspots, of dat de wanden in dezelfde kleur worden geschilderd? Alles is mogelijk.

 

Vrijblijvend een adviseur

Een dakkapel laten plaatsen op uw dak is iets wat Blok iedere dag doet, al tientallen jaren lang. Wat daar allemaal bij komt kijken weet Blok als geen ander. De adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden, en brengen een vrijblijvende offerte op maat voor u uit.

Vaak de laagste prijs

Een dakkapel hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Blok-dakkapellen. U kunt namelijk al voor een klein bedrag een kunststof dakkapel laten plaatsen die onderhoudsvrij is. Het voordeel van kunststof is dat u het niet hoeft te schilderen, en dat deze in dezelfde looks verkrijgbaar is als hout. Een houtnerf in de kunststof delen in namelijk mogelijk! Bovendien kunt u de kozijnen en afwerking in iedere gewenste kleur kiezen, dus u kunt dit ook laten matchen met de bestaande kleuren van de woning.

 

Als klap op de vuurpijl krijgt u standaard 15 jaar garantie!
Wilt u meer weten, wat het kost en wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op.