Een dakkapel laten plaatsen door een erkend bedrijf

Natuurlijk wil je liever je dakkapel laten plaatsen door een erkend bedrijf. Het moet immers goed zijn want je hebt geen zin in lekkages, tocht of kou. Daarnaast wil je dat over 10 jaar nog steeds de ramen soepel open kunnen en dat hij er nog net zo mooi bijstaat als de eerste dag.

 

In één dag geregeld

Wanneer je een kunststof dakkapel laat plaatsen, dan wordt de plaatsing in één dag geregeld. Op de plek van het dakkapel komt wordt een opening gemaakt. Vervolgens komt er een kraan die de prefab dakkapel omhoog hijst en op de plek houdt waar hij moet komen. De ervaren monteurs bevestigen vervolgens het dakkapel aan het huis en werken de buitenkant af zodat de dakpannen weer perfect aansluiten. Doordat alles vakkundig gebeurt loopt je geen risico op lekkage, tocht, of kou.

 

Kunststof populairder

Veel mensen verkiezen kunststof boven hout omdat hout onderhoud nodig heeft. Je moet het iedere 5 jaar opnieuw laten schilderen, en bij aflevering is het slechts afgelakt met grondverf. Kunststof kun je in veel verschillende kleuren kiezen en daar heb je geen omkijken naar. Ook van houtrot krijg je geen last op den duur.

 

Kies voor Blok dakkapellen

Blok-dakkapellen.nl geeft 15 jaar garantie en plaatst al ruim 25 jaar dakkapellen. Een ervaren bedrijf dus op dit gebied. Op hun website kun je precies zien wat de kosten zijn omdat je ze zelf namelijk kunt berekenen. Van A tot Z kun je het dakkapel namelijk zelf samenstellen waarbij er bij iedere stap een aangepaste prijs wordt getoond. Zou je een dakkapel nemen van 300cm breed in plaats van 275cm, dan zie je meteen wat het prijsverschil is. Alle prijzen zijn inclusief de montage en de btw zodat je ook meteen weet wat je daadwerkelijk kwijt gaat zijn.

 

Woning wordt meer waard

Een dakkapel op je huis is tevens een interessante investering want bij de verkoop verdien je deze weer terug. Je kunt al een dakkapel laten plaatsen voor een goede 3000 euro en daarmee een waardeloze zolderkamer omtoveren tot een prachtige slaapkamer. Zo heeft je huis er dus een extra slaapkamer bijgekregen, en is op de huizenmarkt nog interessanter geworden.