Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Cloud telefonie was de oplossing die wij zochten

Sinds wij cloud telefonie hebben van de Nederlandse provider, is onze communicatie naar een hoger niveau gebracht. Eerst hadden we een andere provider die in het begin heel goed werkte. Alleen de laatste paar maanden ging het steeds slechter met het bedrijf en zijn ze uiteindelijk failliet verklaard. Daarom moesten we op zoek naar een nieuwe provider die ons hetzelfde aanbod kom doen als de vorige. Want het product dat we hadden vonden we fijn om mee te werken.

Cloud telefonie bij een goede provider

Het zoeken naar een soortgelijk product, zoals cloud telefonie, was nog pittig om uit te zoeken. Er zijn tegenwoordig veel provider die van alles aan ons kunnen bieden. Maar we zoeken net het ene product dat echt het beste bij ons past. Bovendien moeten we altijd bereikbaar zijn, want dat is voor klantenservice beter en zo laten wij ons visitekaartje achter. Na research te hebben gedaan, kwamen we op de website van de Nederlandse Provider. Daar boden ze echt van alles en nog wat aan op het gebied van communicatie. Bovendien hadden ze twee soorten telecom producten waar wij als bedrijf veel interesse hadden. We konden alleen niet het verschil zien tussen de twee producten en vroegen de Nederlandse Provider om advies. Zij zeiden dat cloud telefonie een van de beste producten is die zij beschikken en dat ze daar nooit problemen mee hebben gehad tot nu toe.

Goede service

Met het advies in ons hoofd zaten we nog steeds te piekeren of we dit wel moesten doen. We legde onze situatie uit aan de Nederlandse Provider en die kwamen met een briljant idee. Blijkbaar kun je bij hen een product een maand gratis uitproberen. Zo konden we kijken of deze geschikt was voor ons bedrijf. We namen dit aanbod aan en lieten ons verrassen. Nu we het een maand hebben geprobeerd kunnen we eigenlijk niet meer zonder. Dus hebben we het product aangeschaft en we zijn er super blij mee.

Contact

Wilt u meer weten over de producten van de Nederlandse Provider? Bekijk dan het gehele assortiment via www.denederlandseprovider.nl of vraag daar meteen een gratis vrijblijvende offerte aan.