Browsing: Business

Create a trendy and fashionable look with our heeled sandals

The sun is shining and you are looking for the perfect pair of shoes to match your summer outfit? Shoes that are not only comfortable but also very stylish? Heeled sandals are your answer! They are perfect to wear with your favourite summer dress or swirling skirt. Steal the show at that summer party or arrive fashionably at your brunch date. Steve Madden sure has the perfect pair of heeled sandals for you. Choose a minimalistic design or go all out with the eye-catching models in different colours. Discover the pieces in their collection and make footwear predicaments a thing of the past.

 

You can never go wrong with a pair of heeled sandals

We absolutely love the chicness of heeled sandals. These shoes are an all-time favourite and you can combine them with almost every outfit! Not only with a dress, but also combined with shorts you are ready to go. Show those legs! When summer is over, there is no need to stock them in your closet. Just wear your heeled sandals from Steve Madden with skinny jeans and give your everyday look an instant fashion boost. Get classy at the office and create a business-appropriate look with their nude coloured heeled sandals. The heels will make your legs look extra long an thin. One thing’s for sure: you can never go wrong with a pair of killer heeled sandals!

 

When you rather go comfortable and sporty, choose from the trainers collection

This is not your day to walk in heels? No problem. At Steve Madden you will find the biggest collection of must-have trainers. Follow the latest trends and get your animal print trainers this season. Every woman should at least own one pair of fashionable and comfortable shoes. Love the way they make you look casual, yet glamorous. Do you need inspiration on how to style your new trainers? Check out the Instastore and see how others style their Steve Madden heeled sandals or trainers. Get ready for your big fashion moment and dress to impress.

{ Comments are closed }

Wat is een demontabele container?

Een demontabele container is een container die makkelijk in elkaar is te zetten en ook weer makkelijk uit elkaar te halen is. De demontabele container wordt ook wel de snelbouw container of zelfbouw container genoemd omdat deze snel in elkaar te zetten is en dit door mensen zelf gedaan kan worden. Een snelbouw container kopen kan gedaan worden met meerdere motieven, de container kan als schuur of als bouwkeet gebruikt worden. Dit zijn de voornaamste doelen voor het aanschaffen van een demontabele container. De demontabele opslagcontainer is ook een ideale schuur voor in de tuin om meerdere redenen. Een van deze redenen is dat de demontabele container is gemaakt van 100% gegalvaniseerd staal, hierdoor krijgt de container een mooie glans en is hij roestvrij. Ook is de demontabele container mede door het gegalvaniseerde ijzer spatwaterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden. De demontabele container is ook voorzien van hijsogen en heftruckkokers, dit is ideaal om de demontabele container te verplaatsen met een kraan of heftruck, uiteraard kan dit ook met mankracht gedaan worden. 

 

De demontabele container heeft dus erg veel voordelen en vrijwel geen nadelen. Ook in vergelijking met andere containers als een 20ft zeecontainer of andere concurrenten is de demontabele container vaak de container met de beste papieren. Een ander voordeel van een demonteerbare container is dat het een zelfbouw container is. Dit houdt in dat hij makkelijk in en uit elkaar te halen, er hoeven geen grote gereedschappen of machines aan te pas te komen, mankracht is genoeg voor het in elkaar zetten van een demonteerbare container. Deze containers zijn erg in trek hedendaags mensen gebruiken de demonteerbare container vaak als container schuur. Hier is de container ook zeer voor geschikt, de demonteerbare container is namelijk van de verkoop containers het makkelijkst en snelst te plaatsen. Dit scheelt ook in de kosten van het weghalen en het plaatsen van container. Het plaatsen en in elkaar zetten van de container kan namelijk gedaan worden door zelfbouwcontainer.nl of door de koper zelf, dit ligt aan de wensen van de klant.

 

Specificaties van de demontabele container.

De demontabele container is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De demontabele container 4×2 is de meest verkochte container van de markt. De afmetingen waarin de demontabele container verkrijgbaar is zijn 2 meter bij 2 meter, 3 meter bij 2 meter, 4 meter bij 2 meter, 5 meter bij 2 meter en 6 meter bij 2 meter. De hoogte van de demontabele container is altijd 2 meter hoog, dit biedt genoeg ruimte om in te leven en ook veel opslagruimte voor bijvoorbeeld in uw tuin. De demontabele container kan ook besteld worden in 7 verschillende kleuren of tinten. De demontabele container zwart is het meest in trek bij de klanten. Dit hoogstwaarschijnlijk omdat de kleur het meest gangbaar is. De verschillende kleuren en tinten waaruit gekozen kunnen worden verschillen van antraciet en zwart tot blauw en rood. De container kan ook verschillen op het gebied van samenstelling, er kan namelijk gekozen worden voor enkele of dubbele deuren. Deze deuren kunnen op zowel de lange als de korte zijden worden gemonteerd. Dit zelfde geld voor eventuele ramen. De klant kan dus haar demontabele container volledig zelf samenstellen. De laatste keuzes die meestal worden gemaakt in dit proces zijn de keuze voor stellingen binnen de demontabele container en een eventuele lamp

 

Waarom een demonteerbare container bij zelfbouwcontainer.nl?

Er zijn meerdere redenen om een demonteerbare container te kopen of te huren bij zelfbouwcontainer.nl. Uiteraard zijn de containers van een zeer hogere kwaliteit, er is geen concurrent die een betere kwaliteit kan garanderen. De containers moeten een jaar of 2 minimaal meegaan in dezelfde staat als waarin hij geleverd word Daarnaast biedt zelfbouwcontainers.nl ook nog een de laagste prijs garantie op het kopen van een demonteerbare container. Al met al dus veel voordelen bij het kopen van een demonteerbare container. Als u een gratis demonteerbare container wilt komt u het meest in de buurt met een aankoop bij zelfbouwcontainer.nl. het bedrijf streeft ook naar een zo snel mogelijke levering, binnen enkele dagen zal uw demonteerbare container geleverd zijn.

 

Soorten demonteerbare containers.

Er zijn flink wat verschillende demonteerbare containers, denk aan groottes, verschillende kleuren en soorten deuren en ramen. Dit kan allemaal met elkaar gecombineerd worden. Wilt u een kleine vierkante container met een enkele deur en een raam. Of heeft u liever een wat bredere demonteerbare opslagcontainer zonder ramen met dubbele deuren om bijvoorbeeld uw motor auto of fietsen in kwijt te kunnen. Alles is mogelijk bij zelfbouwcontainer.nl. Er zijn genoeg mogelijkheden om elke klant tevreden te stellen met hun container, hierbij dan ook nog dat laagste prijsgarantie en snelste levertijd. Wat wilt u nog meer?

 

Is de demontabele container iets voor u of voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op.

Voor eventuele vragen over de demontabele container of een offerte aanvraag kan u contact opnemen met zelfbouwcontainer.nl dit is het bedrijf met de laagste prijs garantie op het gebied van de demontabele container. contact kan opgenomen worden via info@zelfbouwcontainer.nl of door te bellen naar 085-0685590. Hier wordt u met veel passie geholpen in uw zoektocht naar uw ideale demontabele container.

 

{ Comments are closed }

Een VELUX dakraam op uw zolder door Dakramennederland!

Wilt u ook graag meer frisse lucht en daglicht op uw zolder? Of wilt u juist uw huis verkopen en een dakraam laten plaatsen omdat het een meerwaarde aan uw woning geeft? Laat Dakramennederland u een juist advies geven over elk VELUX dakraam. Dakramennederland staat voor goede kwaliteit en een eerlijk advies op maat.

Wat betekent VELUX?

Wanneer men aan dakramen denkt, denkt vaak aan VELUX.

VELUX betekent: VE=Ventilatie en LUX= licht. Dit is dus eigenlijk een makkelijke afkorting en benaming die de Deense oprichter van VELUX heeft bedacht, gewoon eigenlijk om die simpele reden. VELUX is in de loop van de jaren enorm gegroeid en heeft een goede naam opgebouwd over de hele wereld. VELUX is daarmee uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf. Dakramennederland is uw VELUX montagepartner en kan alles leveren op het gebied van VELUX.

Wat is een VELUX dakraam?

Een VELUX dakraam is een kozijn, voor bijvoorbeeld op uw zolder, met daarin een tuimel of juist een uitzet-tuimel raam waarbij u deze net als een gewoon raam open en dicht doet naar uw eigen wensen. U kunt dan goed ventileren en meer daglicht creëren op uw zolder. Deze dakramen van VELUX zijn in meerdere soorten en maten leverbaar, in een kunststof en een houten versie.

Ook zijn voor de meeste VELUX dakramen de volgende bedieningsmogelijkheden:

·         Handbediend

·         Elektrisch

·         Zonne-energie

In welke soorten zijn VELUX dakramen leverbaar?

De dakramen van VELUX zijn in de loop van de jaren erg uitgebreid met de soorten/type dakramen, om zo meer te kunnen aansluiten bij de wensen van klanten.

 

Zo zijn er de meest gebruikte type VELUX dakramen: tuimel dakramen, uitzet-tuimel dakramen, maar zeker ook bijvoorbeeld balkonvensters en dakkapellen opgebouwd met dakramen. Tevens levert Dakramennederland ook VELUX lichtkoepels voor platte daken en VELUX lichtstraten.

 

Bedieningsmogelijkheden voor de meeste dakramen/VELUX producten zijn handbediend, Elektrisch of op Zonne-energie. Zoekt u juist een dakraam op zonne-energie omdat het dakraam buiten handbereik en wat hoger in het dak komt te liggen? Dan is een VELUX Integra Solar dakraam de juiste oplossing.

Dakraam producten

Hieronder vindt u een lijst met vele soorten VELUX dakraam producten:

·         Uitzet-tuimelvenster

·         Tuimelvensters

·         Horizontaal duo, twee gekoppelde dakramen naast elkaar

·         Verticaal duo, twee gekoppelde dakramen boven elkaar

·         Quatro, 4 dakramen gekoppeld aan elkaar 2 boven en 2 onder

·         Combi hellend, een vast onder gedeelte met een uitzet-tuimelvenster bovenin.

·         Los gevel element

·         Combi gevel, Tuimel element met verticaal gevelelement

·         Balkonvenster

·         Dakterrasvenster

·         Dakvensters met politiekeurmerk veilig wonen

·         Vluchtvensters

·         Rook en warmteafvoersysteem

·         Classico, met klassieke uitstraling

·         Monumentaal dakraam

·         Dakkapel basis

·         Dakkapel serre

·         Lichtkoepels

·         Lichtstraat

·         Daglichtbox

·         Daglichtspot

Zitten uw ideeën of wensen er niet bij, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

In welke maten zijn VELUX dakramen leverbaar?

Omdat er zoveel verschillende producten van VELUX zijn, is het lastig in 1 overzicht aan te geven welke maten er mogelijk zijn. Wij van Dakramennederland zullen u de meeste VELUX dakraam mogelijkheden in een aantal overzichten laten zien:

 

Zit de maat die u wenst er niet bij, vraag het ons zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Een VELUX dakraam in het hout of kunststof?

Heeft u nog geen idee of u een dakraam juist in het hout zou willen of in een kunststof versie? Wij geven u in dit artikel wat meer informatie over de materialen die VELUX gebruikt bij de dakramen.

Eigenschappen van houten VELUX dakramen:

·         Hoge kwaliteit FSC-gecertificeerd geïmpregneerd grenen houten dakraam, afgelakt met witte verf of blanke acrylaat lak op waterbasis

·         Bedieningshandgreep aan de bovenzijde voor eenvoudige en veilige bediening ook wanneer er meubels onder het raam zijn geplaatst

·         Ventilatieklep met geïntegreerd stof- en insectenfilter

·         Onderhoudsvrije lijsten aan de buitenzijde

Materialen: Gelamineerd grenenhout.

Mogelijkheden: Wit gelakt of blank gelakt.

Voor installatie in dakhellingen tussen 15° en 90°

Eigenschappen van de kunststof VELUX dakramen:

·         Vochtbestendig met een witte polyurethaan beschermlaag,

·         Bedieningshandgreep aan de bovenzijde voor eenvoudige en veilige bediening ook wanneer er meubels onder het raam zijn geplaatst 

·         Ventilatieklep met geïntegreerd stof- en insectenfilter 

·         Onderhoudsvrije afwerking binnenzijde

·         Onderhoudsvrije lijsten aan de buitenzijde

Kern van PEFC gecertificeerd hout compleet voorzien van een polyurethaan beschermlaag

Voor installatie in dakhellingen tussen 15° en 90°.

 

 

Wat zijn de verschillende glassoorten van een VELUX dakraam?

Weet u nog niet wat de verschillende glassoorten inhouden? Of heeft u een offerte met een glassoort dat u niks zegt? Wij leggen u in dit artikel uit wat het verschil in VELUX beglazing inhoud.

 

–70-glas:Veiligheidsbeglazing, een gelamineerde binnenruit voorkomt dat glasschervenloskomen in geval van glasbreuk. HR++

–50-glasHR++ beglazing (niet voor kunststof dakramen)

–60-glasRegengeluidsreducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagelop het dakraam. HR++

–62-glasExtra geluidsisolerende beglazing (voor de tuimeldakramen)

–66-glas3-laagse beglazing regengeluidsreducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++

–34-glasOrnamentglas voor privacy, Opaal gekleurde binnenlaag voorkomt ongewenst binnenkijken, ideaal voor badkamers

–70Q-glasInbraakwerende beglazing. Een dikkere gelamineerde binnenruit vergroot de bescherming tegen inbraak via het glas

 

De glassoorten zijn niet altijd in elke type dakraam mogelijk. Wilt u meer weten over de juiste glaskeuze of mogelijkheden voor uw dakraam? Vraag dan via de mail of telefonisch om het juiste advies.

Zijn er onderdelen los leverbaar van VELUX dakramen?

Is uw dakraam beschadigd in de loop van de jaren of zit er een barst in uw ruit? VELUX heeft de mogelijkheden voor een onderhoudspakket om de kleine beschadigingen weg te werken maar ook losse glaselementen om een ruit te vervangen.

 

Zo zijn ook scharnieren, sluitingen enz los leverbaar, zodat u niet gelijk een heel nieuw VELUX dakraam hoeft te laten monteren.

 

Er zijn vele mogelijkheden leverbaar voor goed onderhoud zoals foam voor de ventilatieklep, smeervet, losse ondergrepen, veiligheidssloten, vulmiddel, schoonmaakset en nog meer producten die zorgen voor een lange levensduur van uw VELUX dakraam.

Welke raamdecoratie mogelijkheden zijn er voor VELUX dakramen?

Wilt u graag een verduisterend rolgordijn voor uw dakraam? Of VELUX accessoire bij een nieuw dakraam bestellen? Via Dakramennederland komt u aan de juiste dakraam decoratie voor uw VELUX dakraam. Vraag naar de mogelijkheden per dakraam, dit kan namelijk variëren per type dakraam of bedieningsmogelijkheden.

De meest voorkomende VELUX dakraam decoratie:

·         Verduisterend rolgordijn

·         Rolgordijn

·         Insectenhor

·         Buitenzonwering

·         Rolluik

·         Plisségordijn

·         Vouwgordijn

·         Verduisterend plisségordijn

·         Jaloezieën

Er zijn ook voordeelsets verkrijgbaar zoals:

1.    De combinatie van een verduisterend rolgordijn en een buitenzonwering. Alleen in de verduisterende rolgordijn kleuren: 1085, 1025, 1100, 0705.

2.    Een verduisterend plisségordijn met een buitenzonwering (de kleuren staan op www.dakramennederlandshop.nl)

3.    Een voordeelset bestaat de combinatie van een verduisterend rolgordijn met een plisségordijn in 1.

 

Uw dakraam heerlijk op de ventilatiestand

Ventileren in uw woning is enorm belangrijk, helemaal nu de huizen steeds beter geïsoleerd zijn. Uw woning isoleren is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee, maar helaas zijn veel mensen zich er niet van bewust juist daardoor meer te moeten ventileren om zo genoeg frisse lucht in uw woning te krijgen. Zet daarom u dakraam altijd in de ventilatiestand en zorg ervoor dat er frisse lucht binnenkomt. Bent u bang dat als het regent u dan gelijk water krijgt op uw zolder? Zoals op de foto te zien, krijgt frisse lucht wel toegang, maar water niet. U hoeft dus niet bang te zijn dat er, bij elke regenbui, water binnenkomt. Uw dakraam is er voor gemaakt om de ventilatieklep open te laten staan, dat is goed voor uw gezondheid.

 

6 Goede redenen om een dakraam in uw dak te willen

De vraag of u een VELUX dakraam op uw zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenkt u zich eens wat het in uw woning zou kunnen betekenen.

Wij hebben alvast een aantal redenen voor u op een rij gezet:

·         Meer daglicht

·         Ventileren

·         Meer ruimte

·         Meerwaarde voor uw woning

·         Woongenot

·         Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor uw woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

Wat heeft daglicht en frisse lucht voor invloed op je gezondheid?

Heeft u enig idee wat juist frisse lucht en daglicht met uw woning en leefomgeving kan doen? Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat de lucht in uw huis vaak vijf keer meer vervuild kan zijn dan de lucht buiten. De luchtkwaliteit in huizen is dan ook niet al te best. Dat is een conclusie dat uit een internationaal onderzoek is gebleken. Als u dan bedenkt dat Nederlanders gemiddeld 90% van hun tijd binnen doorbrengen en dus frisse lucht en daglicht een must zijn in uw woning.

Tegenwoordig worden de huizen en kantoren volledig geïsoleerd, wat goed is voor het milieu. Het resultaat hiervan is wel dat de isolatie er voor zorgt dat de woning vaak luchtdicht wordt gemaakt. Als hierbij niet genoeg wordt geventileerd, dan zal dit zorgen voor vochtige en ruimtes met schimmel. Dat heeft een negatief effect op de gezondheid.

Zo leest u hoe belangrijk frisse lucht en daglicht is voor uw gezondheid. VELUX dakramen kunnen hierin een grote rol spelen zodat u meer frisse lucht en daglicht in uw woning kunt binnenhalen. Heeft u nog geen idee hoe u dit moet of wilt aanpakken? Neemt u dan contact met ons op zodat wij van Dakramennederland u een goed en passend advies kunnen geven.

VELUX montagepartner, wat houdt dat in?

 

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramen specialist en volgen elk jaar de training van VELUX.

Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.

De voordelen van een montagepartner van VELUX:

·         Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.

·         Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.

·         De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.

·         De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.

·         U kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in uw woning

·         Controle door certificering instantie SKG-IKOB

 

Specialist op het gebied van VELUX dakramen

Wij van Dakramennederland zijn gespecialiseerd op het gebied van VELUX dakramen, dakraam decoratie, dakserres, VELUX dakkapellen, BASkapellen, Dakkapellen Modulair, dakraamdecoratie, verduisterende rolgordijnen, horren, buitenzonwering, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, veiligheidssloten, bedieningssystemen, onderhoudspakketten  maar ook voor verdere accessoires voor VELUX dakramen.

Bij Dakramennederland bieden wij de service dat bij de montage van een dakraam, dat de montage van de decoratie gratis is (de decoratie zelf niet).

Hoeveel garantie zit er op een dakraam van VELUX?

VELUX geeft 10 jaar fabrieksgarantie op de dakramen en 3 jaar fabrieksgarantie op decoratie. Dakramennederland geeft u 10 jaar garantie op de montage van uw dakraam, zodat u er zeker van bent dat u een professional aan het werk laat in uw dak.

Laat niet zomaar iemand in uw dak zagen!

Wilt u een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet u na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op. Dakramennederland, altijd een goed en vakkundig advies!

 

 

Dakramennederland

Dakramennederlandshop

K.v/d Coppellostraat 20

7204 HX Zutphen

0575-542983 / 06-42812803

dakramennederland.nl

dakramennederlandshop.nl

Showroom op afspraak:

Enkweg 1B

7251EV Vorden

 

{ Comments are closed }

Where can I buy MontBlanc pens?

Looking for a MontBlanc ballpoint may feel like an endless quest, but fear no more! The question ‘Where can I buy MontBlanc pens’ now has a definite answer. P.W. Akkerman in Amsterdam is the place to buy your MontBlanc ballpoint. They have a considerable range of different MontBlanc pens, each ballpoint more beautiful and sophisticated than the other. Each pen has been made from exclusive materials and has been made with an exquisite sense of style.

Find your high quality writing equipment here

Writing equipment from MontBlanc has quite some advantages. For example, the pens are scratch- and colour proof which makes them very durable if you want to use them intensively. ‘Where can I buy MontBlanc pens’ is now a question you will never have to ask yourself again. At P.W. Akkerman you will not only find MontBlanc ballpoints, but also other kinds such as:

 • Fountain pens
 • Rollerballs
 • Fineliners
 • Screen writers

If you want to give something special to a colleague, business partner, friend or anybody else who is a writing enthusiast, then consider whether you would like to personalise one of the MontBlanc ballpoints or fountain pens with a message. For example, some models of the MontBlanc pens have a finish made from platina or gold! You can also choose to engrave someone’s name in it.

Easily order your MontBlanc products online

It is very easy to order your products and writing equipment from MontBlanc or any other brand online at P.W. Akkerman. Your order is normally delivered within five working days, depending on your location and the current stock. The question ‘Where can I buy MontBlanc pens’ is now finally answered. The MontBlanc pen you have always desired is now finally within reach! Simply contact the friendly, professional and bilingual staff of P.W. Akkerman if you have any questions.

{ Comments are closed }

Eco-friendly firelighters manufacturers

When the sun is shining it is time to get your barbecue ready for preparing the most delicious meat. You clean your barbecue properly, but that is not the only thing that needs to be done. You also need good elements to light your barbecue. Of course you want the best material for your health, food and the environment. That is why you should get in touch with the eco-friendly firelighters manufacturers from Fire-Up International. This company is a specialist in the production of ecological firelighters, charcoal and briquettes. Here, you have a broad range of high quality products to ensure a perfect evening of barbecuing. Do you want that? Well, with these ecological products you can, while also taking the environment into consideration.

Buy environmental friendly firelighters

Fire-Up International offers a wide range of products of environmental friendly sustainable firestarters. Most of the products are made from 100% renewable biological materials, which make them CO2 neutral. Whether the products are for your barbecue, fireplace or stove, you have found the best firestarters to get all of these things lit properly. The manufacturers of this company offer charcoal, briquettes and firelighters. Many of their products have already found their way into supermarkets, DIY-stores and garden centers all throughout Europe. Will you be their next customer?

Get in touch and experience the excellent service yourself!

Fire-Up International presents itself as the specialist in fire-related products. Their products are characterized by sustainability, high quality, safe and easy-to-use application. As one of the best firelighters manufacturers, this company promises quality and outstanding service. They are very willing to help you in finding the right product for your barbecue, stove or fireplace. Make sure to get in touch with their customer service and let them assist you. They are more than happy to provide your store with their ecological products. Get in touch now and learn more about their products and services.

https://fire-up.nl/en/

{ Comments are closed }

Choose a 21st century railway track construction process

The most commonly used railway track construction process is quite outdated and is a very time consuming job. Technology has advanced so much over the past years. The question rises, why hasn’t this process taken a step up? Stabirail has created a unique method of laying ballastless tracks with many advantages compared to their traditional predecessors. Superior stability, the absence of deformation and a shallower construction height are just some of these advantages. This method of laying ballastless tracks is especially suited for laying railway tracks over bridges or in tunnels.

How are the ballastless tracks laid?

The railway track construction process works with three consecutive machines. First, the concrete milling machine mills the railbeds with millimeter accuracy. This is a continuous process in which entire concrete blocks are milled simultaneously. This machine is operated by a 3D system and is capable of working on parabolic transitional curves and transitional slopes. Next, the drilling train comes through. It drills the holes to anchor the ballestless tracks. Lastly, the anchoring train anchors the tracks in place. The total process is very quick and will be laid with reduced vibration to the possible tunnel construction and the buildings above.

The many advantages of this process

The railway track construction process of Stabirail has many advantages. It is a fast working method that operates with millimeter accuracy, which means it has short construction time. It has very low maintenance requirements and has a long design life. This means the whole-life costs are low. Are you interested in this construction process yourself? These slab track designs are mostly used for railway tunnels or high speed railways. Make sure to contact Stabirail with any of your queries. Their knowledgeable employees are more than happy to help you in finding the best solution for your intended application.

{ Comments are closed }

Paneelbouw

Heeft u een bedrijf en werkt u met veel machines en installaties? We stellen u bij deze voor aan SPL: dé paneelbouwer in Nederland. U heeft er vast wel eens gedacht aan optimale besturing voor uw eigen productieproces. Paneelbouw of panelenbouwmaakt de besturing van machines en installaties een stuk gemakkelijker. Dan kunt u de machines en installaties van een centraal punt binnen het bedrijf besturen. We voorzien u vandaag van nog meer informatie.

Besturingskast is een onderdeel van panelenbouw

Wist u dat uw vaker een besturingskast tegen komt dan u zou denken? Want, wat dacht u van een tram? Die wordt ook bestuurd door een besturingskast. Zonder een besturingskast of een schakelkast werkt een machine of installatie niet. U raadt het al: deze roestvrijstalen kast is meer dan onmisbaar. Het is één van de belangrijkste technische componenten binnen een bedrijf. De paneelbouwer van SPL is gespecialiseerd in het produceren en installeren van besturingskasten. En dat merkt u!

Professionele paneelbouwer

Alle paneelbouwers van dit bedrijf hebben meerdere jaren ervaring in het vak. Ze zijn allemaal professioneel, ervaren en gekwalificeerd. Door de kwaliteit en innovatie is SPL de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouw. Wat ook fijn is? Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Om wat voor kast het ook gaat. Van een besturingskast tot aan een klemmenkast. Deze professionele paneelbouwer voorziet u graag in uw behoefte.

https://www.scholtenpanelen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Paneelbouw-SPL-05-300×225.jpg

Zó werkt paneelbouw in Nederland

Maar hoe gaat paneelbouw Nederland precies in z’n werk? Daar leest u hier meer over. Allereerst bekijkt de paneelbouwer de werktekening van de technisch tekenaar. Daarna worden de panelen compleet opgebouwd. De paneelbouwers sluiten de panelen aan en testen ze ook! Zodoende bent u verzekerd van een systeem dat perfect werkt. Wist u dat alle paneelbouwers op iedere plek inzetbaar zijn? Heel gemakkelijk! Daarnaast geniet u van:

 • SPL biedt een compleet concept op maat
 • Een investering voor de toekomst
 • Zowel standaard panelen als maatwerk
 • Merkonafhankelijk
 • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m2)
 • SPL ontzorgt van A tot Z

Voor paneelbouw kiest u voor SPL

Voor paneelbouw Nederland moet u bij de professionele en ervaren paneelbouwer van SPL zijn. U bent gegarandeerd van de beste dienstverlening en service. SPL ontzorgt van A tot Z. Zowel in paneelbouw als in laagspanningssystemen. Paneelbouw is een vak. En met dit vak hebben de medewerkers van SPL meer dan genoeg ervaring. Dankzij hen geniet u van optimale besturing van de machines en installaties binnen uw bedrijf.

https://www.scholtenpanelen.nl

{ Comments are closed }

Utilize every inch of cargo space with a double deck trailer

Transportation can be an expensive part of your business. That is why it is such a good idea to look into ways of making transportation more efficient. With the special double deck trailer from Blankers Transport, you have found a new way of doing the same in fewer trips. This company is equipped with a fleet of over 40 trucks. Many of these trucks are designed for specialized transportation and are equipped with double loading floors. Such a double deck trailer can hold more cargo than a regular trailer. This will reduce your carbon footprint and your costs. Read on to discover more about this innovative double deck trailer.

A double deck trailer for voluminous goods

Especially with goods which are voluminous, a double deck trailer from Blankers Transport can be a great solution. With this trailer, two or three trips can be reduced to just one. You might ask how this system works. To enable double or triple stacking, their fleet is equipped with a hydraulic lift mechanism. Your goods are lifted on the first loading deck and consecutively, this deck gets lifted into position. This makes room to fill the next load on the second level. When all decks are loaded, they are gently lowered into their final positions. These compressed goods take up less space, which reduces your transportation costs.

Inquire about their services

Next to a great loading system, every double deck trailer of Blankers Transport has a state of the art alarm system, which keeps your goods safe. Next to that, they are equipped with a route tracking system. This system can send you up to date information about the location of your products. This ensures you of a timely arrival as well. Are you interested in the double deck trailer of Blankers Transport? Make sure to get in touch today. They are more than happy to help you in finding the right transportation solutions.

https://www.blankerstransport.com/en/home-en/

{ Comments are closed }

Reduce calcium deficiency in your dairy cows

Are you struggling with a calcium deficiency in your dairy cows? Do you want to prevent milk fever with an easy and straightforward solution? In that case, Kimtec International is the company to go to. Through years of research and development, they have come up with a food additive that consists of potent and palatable anionic salts. These salts are specially developed to prevent calcium deficiency in dairy cows after calving. This way, you can prevent the development of milk fever and maintain the health of your animals. Read on to discover more about this product and its specifications.

How does KatAn® prevent calcium deficiency in dairy cows?

During calving, a dairy cow has a higher demand of calcium because they need to produce colostrum. This sharp increase of demand in calcium can cause milk fever, especially in older cows as their calcium is released from their bones at a slower rate. By adding the KatAn® supplement to their feed, their calcium levels rise and milk fever is prevented or can be resolved. Through years of research and development, Kimtec International has created this product to significantly reduce calcium deficiency in your dairy cows. They continue to do research into feed additives, to keep your cattle as healthy as possible.

Get in touch about the options

Are you interested in the products this company has to offer? Make sure to get in touch with them today. Their state of the art products will make a big difference for your cattle. They are produced under high quality control standards such as HACCP and GMP, to meet all customer demands. This company is represented in many countries and ships its products globally. Get in touch today with Kimtec International to find out more about their products and the possibilities for your cattle.

https://kimtecinternational.com/

{ Comments are closed }

Een brommobiel in Utrecht kopen?

Bent u op zoek naar een fijne, kleine auto en overweegt u een brommobiel in Utrecht aan te schaffen? Hier leest u de voordelen van een Ligier of andere soort brommobiel. U kunt een brommobiel in Utrecht kopen of leasen bij Brommobiel Utrecht. Zij leveren in heel Nederland aan huis.

U heeft hier de keuze uit een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel of diverse occasion brommobielen van andere merken, zoals Aixam, JDM, Canta en Minicruiser.

Blijf mobiel met een brommobiel (AM-rijbewijs)

Wanneer u of iemand in uw omgeving op dat punt is beland dat het rijbewijs niet meer wordt verlengd (wegens ouderdom/slechter zicht), dan is een brommobiel van Microcar of Ligier de ideale oplossing om toch mobiel te blijven. Een brommobiel is een 45 km auto waarin u ook mag rijden als uw rijbewijs is verlopen of niet verlengd is. Voorwaarde: u ruilt op het gemeentehuis uw verlopen of niet verlengde rijbewijs om voor een AM-rijbewijs. Dit kunt u gewoon aanvragen. Daarna mag u in een brommobiel rijden.

De brommobiel ziet eruit als een kleine auto en mag gereden worden als u dus beschikt over een AM-rijbewijs (een bromfietsrijbewijs). Klinkt dit interessant voor u? Hieronder leest u meer voordelen van een brommobiel aanschaffen via brommobiel dealer Brommobiel Utrecht.

Voordelen Brommobiel Utrecht

Als betrouwbare brommobiel dealer biedt Brommobiel Utrecht:

 • Veel ervaring met Ligier brommobielen en andere brommobielen;
 • Veel persoonlijke aandacht en goudeerlijk advies bij het uitzoeken van een brommobiel;
 • Lease mogelijkheden voor brommobielen;
 • Een ruime voorraad Ligier brommobielen;
 • Levering aan huis bij de aanschaf van een brommobiel;
 • 2 jaar volledige fabrieksgarantie wanneer u een nieuwe brommobiel koopt.

Voor wie is een brommobiel geschikt?

Een brommobiel is niet alleen maar een kleine 45 km auto voor oudere mensen. De brommobiel blijkt nog voor veel meer groepen waarde te hebben en voordelig te zijn.

Brommobiel voor ouderen

Heeft u geen volledig rijbewijs meer, maar wilt u zich nog wel goed kunnen verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van anderen? Dan is een brommobiel uitermate geschikt voor uw situatie. Zo kunt u nog gewoon zelf boodschappen gaan doen, kennissen of familie in de buurt bezoeken of er een dagje op uit gaan. In een brommobiel blijft u ook op de regenachtige dagen droog, wat een stuk fijner is dan moeten fietsen of koud op de scootmobiel zitten. Met een brommobiel ervaart u comfort, gemak, vrijheid én veiligheid.

Brommobiel als eerste auto

De brommobiel is ook erg populair onder jongeren (18-). Een brommobiel is namelijk een erg leuke wagen als eerste autootje. Met een AM-rijbewijs mag je hier al in rijden, waardoor een brommobiel een stoere, eerste auto kan zijn. Praktisch en het maakt je zeer mobiel samen met vrienden.

Brommobiel als tweede wagen

Veel gezinnen kunnen in verband met drukte, werk en de grootte van het gezin wel een tweede wagen gebruiken. Bijvoorbeeld puur voor de boodschappen en voor meer vrijheid voor leden van het gezin wanneer de gezinsauto/grote auto al in gebruik is. Een brommobiel in Utrecht is dan ideaal! Zo blijft u als gezin mobiel en kunnen de boodschappen of andere activiteiten waarvoor maar kleine ritjes nodig zijn, gewoon gedaan worden. Denkt u erover na om een tweede wagen te nemen? Overweeg dan eens een Ligier brommobiel. In Utrecht bent u van harte welkom voor een proefrit.

Brommobiel voor invaliden

Is het voor u lastig of niet mogelijk om u te verplaatsen in een normale auto of op de fiets? Dan is de brommobiel een uitgelezen kans om wél die vrijheid te hebben en u zelfstandig te kunnen verplaatsen in de wijde omgeving. Tegenwoordig zien de brommobielen er ontzettend stoer uit en is het meer een kleine gave auto, dan de typische ‘brommobiel’ zoals die er vroeger uitzagen. Dat maakt het rijden van een brommobiel tegenwoordig alleen maar gaaf!

Een goede manier om verantwoord, prettig én veilig mobiel te zijn én te blijven.

Interesse in een brommobiel?

Als uw interesse in een brommobiel gewekt is dan kunt u altijd bij Brommobiel Utrecht langskomen op afspraak voor een proefrit in diverse wagens. Brommobiel Utrecht is dé brommobiel dealer in Utrecht en de wijde omgeving. U krijgt hier eerlijk advies en alle informatie die u graag wilt over een goede nieuwe of occasion brommobiel.

Bekijk anders eerst nog eens rustig de website van Brommobiel Utrecht voor meer informatie en de nieuwste modellen.

{ Comments are closed }