Browsing: Business / Construction and Maintenance

Haal je keuringsdienst certificaat bij EKH.nl

Gulfamanaflashwebsites

Wil je een nieuwe weg inslaan en word je ook een professionele keurder bij EKH.nl? Op de website kan je gemakkelijk vinden hoe je het beste te werk gaat om het proces te doorlopen om ook keuringen te mogen uitvoeren. De keuringen die worden gedaan, worden uitgevoerd op apparatuur dat te maken heeft met hijsen. Hierbij moet je denken aan alle soorten van hijsapparatuur, zoals kranen. Omdat dit nogal een gevaar kan opleveren voor degene die het bestuurt, maar ook voor de personen die hier in de omgeving van aan het werk zijn of rondlopen, is het erg belangrijk dat de machines goed werken. Om dit te mogen keuren moet je ook opgeleid zijn. Dit komt omdat het een erg verantwoordelijke taak is om dit te keuren. Bij EKH.nl, de professionele keuringsdienst van hijs- en hefmiddelen, kan je een opleiding volgen zodat je kan gaan keuren.

Opleidingen volgen bij EKH.nl

Er zijn bij EKH.nl meerdere soorten opleidingen beschikbaar. Zo kan je ervoor kiezen om een keurder te worden die alle onderdelen van de apparatuur boven, of onder de haak keurt. Je kan er ook voor kiezen om je te specialiseren in beide onderdelen. Na het volgen van de opleiding moet je een examen afleggen, waarin je wordt getest in je kennis en vaardigheden. Zodra je deze bij het EKH.nl hebt behaald, mag je jezelf een officiële keurder noemen van hijs- en hef apparaten.

Hoe gaat een keuring in zijn werk?

Als je dan eenmaal een keurmeester bent bij EKH.nl, dan mag je aan het werk gaan. Je gaat op bezoek bij bedrijven en kijkt naar het apparatuur door middel van een lijst. Van hijsogen tot aan zwenkkranen: deze gehele lijst wordt afgewerkt tijdens de keuring. Hierdoor weet je zeker dat je niets vergeet. Wanneer het bedrijf aan alle eisen voldoet die op het formulier staan aangegeven ontvangen zij van de keurmeester een EKH logo. Hiermee kunnen zij dan aantonen dat zij zijn gekeurd. Ook wordt hier het jaartal vermeld. Eens in de zoveel jaren moet je namelijk opnieuw een keuring laten uitvoeren. Ook krijgt het bedrijf een ISO-certificaat dat staat voor de veiligheid van de apparatuur.

{ Comments are closed }

HP Latex aanschaffen bij Repromat

Gulfamanaflashwebsites

Bent u aan het overwegen om de HP Latex aan te schaffen? Bij Repromat vindt u diverse grootformaat printers en scanners. Bij ons vindt u technische, grafische en diverse andere plotters voor diverse branches. Hierbij maakt het niet uit of u bij de overheid, in een bibliotheek of als ZZP-er aan de slag gaat, bij Repromat is er een grootformaat- printer of scanner voor iedereen. Wij helpen u graag bij het kijken naar welk product het beste bij u en uw branche past.

De voordelen van een HP Latex aanschaffen

Als u kiest voor een HP Latex printer, dan krijgt u ook meteen een hele rits aan voordelen mee. U profiteert onder andere van een plotter die zeer makkelijk is in zijn gebruik en ook nog extra training tools online aanbiedt. De kleur instellingen staan altijd vast met de ICC-profielen online waardoor u zich hierover nooit meer zorgen hoeft te maken. De plotter is geschikt voor binnen- én buitentoepassingen en is zeer laag in kosten. Deze plotter biedt vele nieuwe applicaties aan zoals het printen op andere materialen zoals textiel, behang of offset-papier waardoor het geschikt is voor bijvoorbeeld de interieur- en decoratie branche.

Welke HP Latex printer is geschikt voor mij?

Er zijn vele plotters die vallen onder deze naam. Eén van onze populaire plotters is de 315 printer. Deze is zeer compact en is geschikt voor de sign- en displaymarkt. Doordat de plotter zeer klein en compact is, is hij ook makkelijk te gebruiken in kleinere ruimtes of kantoren. Onze 365 printer is geschikt voor binnen en buiten toepassingen en door zijn snelle productie is deze plotter ideaal voor iedere opdracht die spoed vereist. Ook heeft deze printer amper droogtijd nodig waardoor u het product snel af kan leveren. Vaak nog op dezelfde dag. De 570 printer is zeer uniek en heeft dan ook vele nieuwe applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zeer hoge resolutie voor afbeeldingen. Daarnaast werkt deze plotter ook nog eens duurzaam waardoor u als bedrijf ook nog kiest voor een beter en gezonder klimaat. Voor al onze plotters kunt u om advies vragen aan één van onze specialisten bij Repromat.

{ Comments are closed }

Opslagruimte in Amsterdam huren

Gulfamanaflashwebsites

Ben je op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Bij Opslagman vind je diverse opslagruimtes voor een scherpe en vaste prijs per maand. Wij begrijpen bij Opslagman dat het vinden van een woning in onze hoofdstad erg moeilijk is. Vooral in de maanden dat het nieuwe studiejaar weer start. Vele studenten zijn op zoek naar een kamer om in hun studentenstad te gaan studeren. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het is vaak een kwestie van geluk hebben en hoe groot je kamer dan is, is maar een bijzaak. Daarom is het een oplossing om een ruimte te huren bij Opslagman. Zo kan je tóch nog alle spullen kwijt die je graag mee wilt nemen naar je nieuwe woonplaats en hoeven mam en pap niet langer opgescheept te zitten met jouw oude spullen.

Vrijheid met een opslagruimte in Amsterdam

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam geeft je veel vrijheid. Gezien je maar een beperkt aantal spullen kunt opbergen in je kamer, zal je moeten kiezen welke spullen je in je kamer opslaat en welke in je box. Toch geeft het je veel vrijheid omdat je niet langer afhankelijk bent van bijvoorbeeld je ouders. Je hoeft niet meer aan hen te vragen of zij die ene kast voor je willen verhuizen of vragen of zij dat ene kledingstuk voor je willen bewaren. Zo heb je toch al je eigen spullen dichtbij huis. Ook ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld vrienden als je bij hen moet couchsurfen en neem je geen extra ruimte van hen af doordat jij jouw spullen bij hen moet stallen. Bovendien krijg je enorm veel keus als je een box wilt gaan huren bij Opslagman. Je kunt al een ruimte huren vanaf 3m3 als je maar weinig extra ruimte nodig hebt. Als je toch een grotere inboedel hebt, dan is er ook nog een mogelijkheid om een box te huren tot wel 66m3.

Werkwijze

Bij Opslagman kan je zeer snel en eenvoudig alles online regelen. Je hoeft enkel de vestiging te kiezen, de grootte en je gegevens in te vullen. Tot slot ga je akkoord met de huurovereenkomst. Daarna krijg je meteen toegang tot jouw eigen box.

Opslagruimte huren in Amsterdam? Klik hier.

{ Comments are closed }

Pressure control solutions for all kinds of applications

Gulfamanaflashwebsites

Pressure Control Solutions provides very precise pressure control solutions for all kinds of applications. According to the company, no application is the same, and therefore they work a lot with customized applications. With this wide range of applications, you can think of research applications, flow control applications, leven control applications, industrial applications, sanitary applications, vacuum applications or pump control applications.

Equilibar Precision Pressure Control

Pressure Control Solutions is the only official distributor for products of Equilibar in North-West Europe. The company distributes the products from Equilibar as the official dealer to Germany, The Netherlands, Norway, Sweden, Finland, Denmark, Flemish Belgium, Austria and the German speaking part of Switzerland. Equilibar is officially based in the USA. They do not distribute their products to these countries in North-West Europe. If you are based in one of those countries, contact Pressure Control Solutions to get a quote or more information.

About Pressure Control Solutions

Pressure Control Solutions is based in Veenendaal, The Netherlands. The company was founded in march 2016 by Armand Bergsma. He knows eveything about measurement, control of mass flow, pressure and vapor applications. This is because he has worked several years for Bronkhorst, a company that offers solid constructed gas and liquid flow control solutions in multiple industries.

All products that are self-produced by Pressure Control Solutions are also available outside the countries they distribute to for Equilibar.

Contact

Do you want to have more information? Are you located in Germany, The Netherlands, Norway, Sweden, Finland, Denmark, Flemish Belgium, Austria or the German speaking part of Switzerland and do you want to purchase Equilibar products? Or are you interested in any of the products that Pressure Control Solutions produces themselves? Take a look at their website to contact them or to get a quote on one or more of the pressure control solution products. You can visit the English website through https://www.pressurecontrolsolutions.nl/

{ Comments are closed }

Draadalg bestrijden op een verantwoorde manier

Gulfamanaflashwebsites

Heeft u last van draadalg in uw vijver en wilt u dit graag op een verantwoorde manier bestrijden? Op vijverhandboek.nl kunt u lezen hoe u dit probleem op een biologische en verantwoorde manier kunt aanpakken. Hierbij worden dan enkel natuurlijke methodes of middeltjes gebruikt en vermijdt u schadelijke middelen. Lees in deze blog meer over hoe u de algen kunt herkennen, voorkomen of dus uitroeien. 

Draadalg bestrijden? Eerst Herkennen

Om draadalg te kunnen bestrijden, is de eerste en misschien wel de belangrijkste stap om de algen in uw vijver te herkennen. Deze algen hebben namelijk een zeer kenmerkelijke manier van groeien en ook het uiterlijk valt zeer snel op. Als u lange slierten vindt tussen uw zuurstofplanten en in de rest van uw vijver en hebben de slierten een slijmerig gevoel? Dan is het een grote kans dat dit draadalgen zijn in uw vijver. De algen komen via eencellige algsporen en die groeien uit tot draadalgen. Deze eencellige sporen blijven helaas altijd achter in uw vijver, ook al haalt u het weg, waardoor de nieuwe draadalgen weer snel op kunnen treden tussen uw zuurstofplantjes. 

Hoe komen draadalgen in mijn vijver?

Hoe er draadalgen in uw vijver komen, kan verschillende oorzaken hebben. Eén veel voorkomende oorzaak is dat u te weinig zuurstofplanten in uw vijver heeft staan waardoor niet alle voedingsstoffen opgenomen kunnen worden die in het vijverwater zitten. De achterblijvende voedingsstoffen kunnen leiden tot de algsporen. Een ander zeer voorkomend probleem is een te lage waterhardheid. Wanneer uw vijver een lage waterhardheid heeft, kunnen algen makkelijk groeien omdat de zuurstofplanten minder goed kunnen groeien en minder goed voedingsstoffen kunnen opnemen. 

Biologisch uitroeien

Om de algen biologisch uit te kunnen roeien is het belangrijk dat de groei van de sporen eerst wordt aangepakt. Doe dit door uw vijver te behandelen met een zogenaamde ‘biologische draadalgbestrijder’. Hiermee wordt het water zuurder en wordt de groei van sporen juist tegengehouden. Verwijder verder de algen zo veel mogelijk handmatig en verhoog de waterhardheid. Eventueel kunt u nog extra zuurstofplanten in uw vijver plaatsen zodat de voedingsstoffen voldoende opgenomen kunnen worden.

{ Comments are closed }

Dekbedenmatras.nl biedt alles voor uw slaapkamer!

Gulfamanaflashwebsites

Heeft u nog niet van dekbedenmatras.nl gehoord? Dit is de website om uw beddengoed, matrassen, kussens en textiel te kopen. Daarnaast kunt u uw eigen matras samenstellen. Het is voor iedereen cruciaal om een goede nachtrust te krijgen, niet alleen voor uw gezondheid, maar soms ook voor uw gemoedstoestand. Dan is het fijn om met plezier naar bed te gaan en te weten dat u heerlijk kan slapen. Bij dekbedenmatras.nl weet u zeker dat u met plezier naar bed kan gaan en een goede nachtrust te krijgen. 

Het aanbod van dekbedenmatras.nl 

Dekbedenmatras.nl biedt allerlei verschillende soorten matrassen aan om te beginnen. Hierbij kunt u denken aan koudschuim, traagschuim, latex en waterdichte matrassen. Ook zijn deze beschikbaar in verschillende afmetingen. Naast matrassen bieden wij ook dekbedden aan. De dekbedden zijn er met veel of weinig dons, katoen, synthetisch, wol en zomerdekbedden. De kussens kunt u ook kopen met wol, als natuurproduct, steunkussens en nog veel meer. U kunt zelfs u eigen matras samenstellen door simpelweg de vorm, het materiaal en de afmetingen te kiezen. Ideaal dus om u eigen matras te maken op basis van uw persoonlijke wensen! Kijk voor het gehele aanbod in detail op onze website dekbedenmatras.nl en kies wat bij u past.

Waarom u voor dekbedenmatras.nl moet kiezen

U zult vast denken: online is anders dan even zelf liggen en kijken hoe het voelt. Gelukkig hebben we daar ook aan gedacht. In onze showroom kunt u heerlijk proef liggen en misschien ook wel slapen. Gelieve hiervoor wel een afspraak met ons te maken, dan zullen we uw bezoek voorbereiden. Uit ervaring bevelen we u aan om na ongeveer 7 tot 10 jaar een nieuw matras te kopen. Dit is ook beter voor de frisheid en hygiëne van het matras. Is ons aanbod misschien wat te breed voor u? Dan helpen we u graag met kiezen en geven we u graag persoonlijk advies op maat. Hierbij kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via email.  We zijn vanaf maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9 uur en half 6 en dan helpen we u graag verder.

{ Comments are closed }

Hijswinkel voor alles op het gebied van hijsen

Gulfamanaflashwebsites

Hijswinkel is een toeleverancier van hijsmiddelen. Naast verschillende hijsmiddelen zitten ook onderdelen voor de hijsmiddelen in het assortiment. Hijswinkel.nl is inmiddels de grootste webshop van Nederland en België in hijs- en hefmiddelen.

Hoge kwaliteit en veiligheid staan bij hen voorop en ze geven graag gratis advies met kennis van zaken. Op hun website publiceren ze regelmatig (gratis) artikelen over veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. 

Hijswinkel

Voor hijsmiddelen bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. In hun assortiment vindt u onder andere takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagen, evenaars, staalkabel, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Daarnaast zijn ook onderdelen voor de hijsmiddelen bij hun verkrijgbaar.

Door een uitgekiend en zeer doordacht logistiek concept in combinatie met slimme specialistische software worden door Hijswinkel A-merken geleverd tegen de meest scherpe prijzen. Met als resultaat meer dan 40.000 producten voor meer dan 10.000 vaste klanten. 

Naast lage prijzen is er een snelle levering. Vrijwel alle hijsmiddelen kunnen door Hijswinkel binnen 24 uur geleverd worden. 

Voor Hijswinkel is hoge kwaliteit en veiligheid belangrijk. Hun hijsmiddelen voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De kwaliteit van de hijsmiddelen worden regelmatig getest. Voor uw hijsmiddelen geldt eveneens dat deze een goede conditie moeten hebben. Daarom is een jaarlijkse inspectie of keuring noodzakelijk. Voor het, conform EKH, inspecteren of keuren van uw hijsmiddelen, takels en kranen, kunt u terecht bij Hijswinkel. 

De wiki en de trainingen van Hijswinkel

Veilig hijsen en heffen met hijs- en hefmiddelen is belangrijk. Net als het veilig werken op hoogte. Hijswinkel deelt graag hun kennis over veiligheid bij alle hijs- en hefwerkzaamheden. In hun wiki kunt u in een verscheidenheid aan artikelen lezen over veilig gebruik van hijsmiddelen, zoals sluitingen, hijsklemmen, en hijskettingen. 

Naast het keuren van hijsmiddelen worden diverse trainingen zoals ‘Veilig aanslaan van lasten’ en ‘valbeveiliging’ gegeven. 

Hijswinkel is EKH gecertificeerd

Hijswinkel is al ruim 20 jaar actief als bestuurslid van de EKH (Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). EKH is erkend door de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport die door de overheid in het leven is geroepen om toe te zien op veiligheid in de hijsbranche.

Benieuwd naar het assortiment van Hijswinkel? Klik hier.

{ Comments are closed }

Hoe maakt u uw magazijnvloer 100% stofdicht?

Gulfamanaflashwebsites

Hoe maakt u uw magazijnvloer 100% stofdicht?

Magazijnen staan bekend om hun extreme hoeveelheid stof. Hoe vaak een magazijn ook schoongemaakt wordt, het lijkt alsof het er altijd stoffig is. Stof is niet afkomstig van één enkele plaats. Het is dan ook belangrijk om alle oorzaken aan te pakken als u uw magazijn stofvrij wilt houden.

 

Geen enkel bedrijf wil een stoffig magazijn, dit is slecht voor de bedrijfsactiviteiten en voor de relatie met het personeel. Bepaalde soorten stof zijn schadelijk voor werknemers en/of klanten als ze deze voortdurend inademen. Stof kan beperkt worden tot een aanvaardbare hoeveelheid, maar daarvoor moet het op verschillende manieren worden aangepakt. Wij leggen uit hoe u uw magazijnvloer 100% stofdicht maakt.

Begin bij de werkplaatsen

De werkplaatsen moeten de hele dag door schoon blijven. Implementeer kleine reinigingstaken voor elke afdeling. Elke afdeling zou een basisopstelling moeten hebben waarvan iedereen op de hoogte is. Zo kan men de afdeling ‘s avonds netjes achterlaten, zodat alles klaar is voor de volgende dag.

 

Een magazijn schoonmaken is niet hetzelfde als dagelijkse huishoudelijke activiteiten. Medewerkers moeten dan ook opgeleid worden over de verschillende chemische producten en de manier waarop ze bepaalde gebieden moeten reinigen. Het is een gezamenlijk werk, dus alle werknemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen afdeling en de supervisors moeten ervoor zorgen dat iedereen het schoonmaakprotocol volgt.

 

Stofdichte vloeren

Na verschillende soorten vloeren te testen is gebleken dat magazijnen het best opteren voor betonvloeren die stofdicht zijn. Dit wordt verkregen door de betonvloeren te polijsten. Ze zijn slipvast en eenvoudig te reinigen. Bij BECOSAN vindt u enkele eenvoudig te plaatsen en hoogstaande stofdichte vloeren.

 

Investeer in stofvrije apparatuur

Soms maakt het niet uit of er elk uur of elke dag schoongemaakt wordt, sommige machines produceren gewoon veel stof. Als dit apparaat voor veel problemen zorgt, kunt u opteren voor stofvrije alternatieven. Als het type machine dat u nodig heeft geen stofvrije versie heeft, zoek dan naar apparatuur dat stof onderdrukt. Dit is wel duurder dan een efficiënte, stofvrije machine.

Overweeg miststofreductie

Mist helpt stof te verzamelen op een onverwachte manier. Wanneer mist vrijkomt in een magazijn, gaan de waterdruppels zich mengen met de stofdeeltjes en trekken ze ze naar de grond. Dit is een efficiënte manier om de stofdeeltjes die in het magazijn of bij een bepaalde machine rondhangen uit de lucht te halen. Deze mistsystemen hebben ook filterende eigenschappen. Ze helpen dus om de lucht schoon en stofvrij te maken.

Voer één grote verandering door

Verander de gangbare magazijnuitrusting die veel stof produceert. Door één element te veranderen, zult u een groot verschil merken op het vlak van stof, ook al is het in eerste instantie moeilijk. Begin met uw paletten. Houten paletten vergaan na een tijd en beginnen heel veel stof af te geven. Verwissel deze paletten door paletten uit kunststof.

 

Deze verandering zal een grote impact hebben op het magazijn en ervoor zorgen dat de vloer stofvrij is. Als u de houten paletten niet kan inwisselen voor plastic paletten, zorg er dan voor dat de houten paletten in één specifieke zone blijven. De laad- en losplaatsen mogen zich niet naast de werkplaatsen van de medewerkers bevinden. Anders zal het personeel voortdurend bezig zijn met het schoonmaken van stof afkomstig van de paletten.

De weg naar een schoner magazijn

Voor een stofvrij en schoon magazijn is het van essentieel belang om inzicht te krijgen in de oorzaken van het stof, de situatie voortdurend in de gaten te houden en gemotiveerde medewerkers te hebben. U moet streven naar een schoon, stofvrij magazijn en deze methoden afstemmen op de behoeften van uw specifiek magazijn. Aangezien elk magazijn verschillende oorzaken zal hebben voor stofproductie, is het heel belangrijk om deze te identificeren en ze één voor één aan te pakken. Als u de oorzaken gevonden heeft voor het stof in uw magazijn wil dit nog niet zeggen dat alles meteen moet worden opgelost.

https://www.becosan.com/nl/

{ Comments are closed }

Scharnieren groothandel perfect te gebruiken

Gulfamanaflashwebsites

Scharnieren zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. De scharnieren zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan lang mee, waardoor je ze dus bijna nooit hoeft te vervangen. Scharnieren worden met name gebruikt bij deuren, panelen en kasten. Ook voor andere sluitsystemen zijn scharnieren een handige optie. Het praktische aan scharnieren is dat ze zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant bevestigd kunnen worden. Dit geeft meer flexibiliteit bij het monteren. Bovendien is er niet maar een maat scharnier. Scharnieren zijn namelijk in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Er zijn een heleboel verschillende scharnieren te verkrijgen waaronder vlagscharnieren, pianoscharnieren, opschroefscharnieren, blokscharnieren, (verborgen) opliggende scharnieren, (verborgen) inliggende scharnieren en stiftscharnieren.  

Sterke verbinding

Een scharnier is een sterke verbinding tussen verschillende onderdelen. Scharnieren worden vaak gebruikt tussen een kozijn en een deur. Toch zie je ook op veel andere plekken scharnieren. Een scharnier bestaat uit een linker-en een rechterblad die aan elkaar vastzitten door middel van een pen. Niet alle pennen zijn hetzelfde en je kan de scharnier bovendien mooi afwerken. Kortom, er zijn dus veel soorten scharnieren. Het is aan jou om te bedenken welke scharnier het beste bij jouw situatie past. Daarvoor moet je weten hoe zwaar de deur of het raam is en hoeveel gewicht een scharnier kan dragen. Zo kan je beter beslissen of een scharnier goed zal werken. Kogellagerscharnieren zijn bijvoorbeeld perfect voor de ophanging van een schuurdeur. Je kunt bij zwaardere objecten ook kiezen voor GPF scharnieren die wel tot 160 kg kunnen dragen. Wil je een mooie look en houd je er niet van als je de scharnieren ziet? Dan is de blinde scharnier de beste oplossing. Deze scharnier valt binnen de deur en het kozijn. Daardoor krijgt je deur een strak design. De onzichtbare scharnieren zijn te verkrijgen in chrome en satinchrome. Het materiaal van de kogelscharnieren is echter anders. Deze scharnieren zijn gemaakt van kwalitatief RVS.Wanneer je echt zeer sterke scharnieren wilt hebben, dan kan je kiezen voor scharnieren van gegalvaniseerd staal.

Extra veilige scharnieren

Als je zeker wilt zijn dat je scharnieren sterk genoeg zijn, dan kun je kiezen voor een speciale veiligheidsnok. Een veiligheidsnok is een pin die door het scharnier in het hout gaat waardoor de scharnier extra stevig is en beter beveiligd is. De veiligheidsnok zorgt ervoor dat de pin in het hout blijft zitten, ook als een deel van de scharnier afgezaagd zou worden. Hierdoor weet je zeker dat inbrekers niet binnen kunnen komen en dat je huis veilig is. De blinde scharnieren werken ook goed tegen inbrekers. Je ziet namelijk niet aan de buitenkant waar deze scharnieren precies zitten, waardoor de inbreker ook geen kans heeft om aan de scharnieren te kunnen gaan sleutelen. Scharnieren zijn essentieel om de deuren en ramen goed vast te kunnen zetten. Je wilt dan ook verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom is het ook goed om van tevoren alle scharnieren goed te bekijken en te weten hoe deze werken. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste scharnier zult aanschaffen. Kijk voor een overzicht van scharnieren bijvoorbeeld eens bij de Scharnierengroothandel

 

 

 

 

 

 

{ Comments are closed }

Industriële gebouwen creëren die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse industrie

Gulfamanaflashwebsites

Industriële gebouwen creëren die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse industrie

De Britse bouwactiviteit in de opslagsector zal naar verwachting met nog eens 10% stijgen in 2019 en 2020 door de onzekerheid van de Brexit en de potentiële behoefte van het land om voedsel en hulpbronnen op te slaan. Er is dan ook geen beter moment om te investeren in de bouw van industriële eigendommen. Voor hedendaagse bedrijven zijn het milieu, de omgeving en de werkruimte belangrijke factoren, dus bekijk zeker onze gids over hoe u industriële gebouwen kunt bouwen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Alles draait om de ligging

De ligging van het pand zal van vitaal belang zijn om potentiële kopers of huurders te lokken. Het moet binnen handbereik liggen van de dichtstbijzijnde steden, zodat het personeel het gemakkelijk kan bereiken, maar de omgeving mag niet te druk zijn, anders gelden er beperkingen bij de bouwvergunning en beschikt u over een kleinere oppervlakte. Bedenk waarvoor het pand gebruikt gaat kunnen worden voordat u een bezoek brengt aan potentiële sites. Denk aan factoren zoals het aantal medewerkers dat het erin gevestigde bedrijf nodig zal hebben, de toegankelijkheid van het pand en welke transportnetwerken u in de buurt nodig heeft.

Creëer een flexibele indeling

Veel moderne bedrijven moeten hun apparatuur vaak vervangen of aanpassen om de concurrentie voor te blijven en de service te blijven bieden die hun klanten verwachten, dus zorg ervoor dat u een indeling creëert die flexibel is en veel bewegingsruimte biedt. Open ruimtes zijn ideaal voor bedrijven die hun voorraad of machines vaak moeten verplaatsen. Probeer dus een gebouw te ontwerpen met strakke lijnen en een open lay-out. 

Plaats een duurzame vloer

Moderne machines zijn volumineus en kunnen moeilijk te manoeuvreren zijn, dus denk goed na over de vloerbedekkingsmaterialen die u voor het pand wilt gebruiken. Het is belangrijk dat het materiaal dat u kiest gemakkelijk te onderhouden is, van hoge kwaliteit is en lang meegaat, zodat het niet regelmatig vervangen hoeft te worden. Denk aan een ongecoat, hoogglanzend vloersysteem zoals gepolierd beton, zodat uw gebouw er ook na vele jaren van gebruik nog goed zal uitzien.

Denk aan de ecologische voetafdruk van uw gebouw

Consumenten zijn steeds meer gefocust op duurzaamheid en de milieu-impact van alles wat ze kopen, dus probeer dit mee te nemen in uw industriële gebouw, want dit zal de bedrijven die het uiteindelijk gebruiken in staat stellen om hun groene waarden te laten zien en zal u een uniek verkoopargument opleveren voor uw pand. Probeer duurzame materialen te gebruiken, zoals gerecycleerd staal, of integreer energiebesparende oplossingen, zoals zonnepanelen, in uw pand om uw inzet voor het behoud van de planeet te tonen.

Vergeet ook de voorzieningen voor het personeel niet

Bij het bouwen van een magazijn of een productiehuis wordt er vaak alleen rekening gehouden met de behoeften van het bedrijf dat in uw gebouw actief zal zijn, en niet met het personeel dat de werkzaamheden zal uitvoeren. De tijd dat medewerkers graag buiten of in een hoekje pauzeerden is voorbij; het personeel verwacht vandaag de dag speciale pauzeruimtes, maar ook voorzieningen als oplaadpunten voor telefoons, koffiezetapparaten en verkoopautomaten. Zorg ervoor dat u de mogelijkheden en de ruimte voor deze faciliteiten heeft, zodat uw nieuwe gebouw zo aantrekkelijk mogelijk is voor potentiële kopers.

https://www.becosan.com/nl/

{ Comments are closed }