Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Bouwkundige keuring Den Haag en de opties van Asbest

Bouwkundige keuring Den Haag: Asbestinventarisaties – De opties

 Wat is een asbest in een bouwkundige keuring den Haag

Asbest is een natuurlijk mineraal dat in het verleden veelvuldig gebruikt is voor het fabriceren van sterke, duurzaam bouwmaterialen.

Pas sinds 1978 is er langzaamaan bindende regelgeving opgesteld om bescherming te bieden tegen de gevaren van asbest op de volksgezondheid. Een bouwadvies Den Haag is zeer raadzaam.

Keuring van asbest tegenwoordig

Tegenwoordig is het gebruik of bezit van asbest ten strengste verboden. Echter komt het tot op heden nog wel veelvuldig voor in oude gebouwen.

 Om erachter te komen of en wáár er (mogelijk) asbest gebruikt is bij de bouw van een pand, dient men een zogenaamde asbestinventarisaie of bouwkundige keuring keuring uit te voeren. 

Hierbij wordt het gebouw in kwestie nauwgezet in kaart gebracht, waarbij verschillende gradaties van nauwkeurigheid onderscheiden worden. Afhankelijk van de mate van arbeidsintensiviteit verschillen deze dan ook ook in prijs.

Cetificiering van Bouwkundige keuring Den Haag 

Bouwkundige keuring Den Haag  is SC-530/540 gecertificeerd en zodoende bevoegd om alle bovengenoemde inventarisaties voor u uit te voeren. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Belbouwkundige keuring den haag op.

U kunt bouwkeuring Den Haag bereiken via 0636078178 of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Ervaren Bouwkundig inspecteur Den Haag

 

Dankzij jarenlange deskundige ervaring zijn wij u uitgelezen partner op het gebied van professionele asbestinventarisatie en bouwkundige keuring.

 

 

Asbestinventarisatie bij aankoopkeuring huis Den haag

 De aankoop van een pand of woning gaat gepaard met flinke investeringen,  waardoor u graag zeker wilt zijn dat  u waar krijgt voor u geld. Een bouwkundige keuring is in de meeste gevallen niet alleen verplicht voor het verkrijgen van een lening maar tevens een verstandige keuze die u behoedt voor onaangename verassingen in de toekomst.

 

https://bouwkundigekeuring-denhaag.nl