Van sommige dingen kan je jezelf afvragen wat hier nu eigenlijk het nut van is. Het kan van alles zijn. Wat voor de een erg logisch is zal voor de ander nergens op slaan. Het is vaak afhankelijk van waar je interesses liggen. Als je ergens niet in geïnteresseerd bent dan is de kans groot dat je ook weinig van dit onderwerp af zal weten. Wanneer je bijvoorbeeld niks van de bouwwereld wilt weten is de kans groot dat je bijvoorbeeld geen idee hebt waar een bouwbord goed voor is. Wat voor de een logisch is zal voor de ander nergens op slaan.

De manier van denken

Iedereen denkt op een andere manier, gelukkig maar anders is de kans groot dat het een hele saaie bedoeling wordt. De manier waarop je denkt hebben vaak te maken met de interesses die je hebt. Wanneer je bijvoorbeeld geen affiniteit met voetbal hebt dan zal je er niet snel bij nadenken wat dit voor iemand anders kan betekenen. Iedereen heeft dan ook andere interesses en dat is ook niet gek. Het betekend niet dat wanneer jij iets niet leuk vindt of hier gewoonweg geen interesse in hebt je dit ook nooit zal interesseren. Dit kan vaak veranderen, wanneer je ouder wordt of er zijn bepaalde verandering in je leven dan kan het maar zo voorkomen dat interesses ook zullen veranderen.

Belangrijke levensfases

Iedereen maakt verschillende dingen mee in zijn of haar leven. Vaak zijn er een aantal belangrijke levensfases waar deze dingen naar voren komen. Dit is per persoon verschillend. Het kan maar zo zijn dat je iets heftigs mee maakt of je juist iets fantastisch. Deze bepaalde momenten kunnen van groot belang zijn hoe je leven eruit gaat zien. Op de een zal dit veel invloed hebben terwijl de ander hier zich juist weinig van aantrekt. Iedereen heeft een andere manier van beleven en beleefd zijn of haar dingen dan ook op zijn of haar manier. Het is dan ook niet gek dat wanneer er iets voorkomt iedereen dit anders ervaart. Kijk dan ook niet gek op dat wanneer de een heel heftig reageert en de ander niet dit niet meteen een andere impact hoeft te hebben.

http://www.bergslot.com/