Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagen verkopen

Voor ondernemers is het belangrijk om naast professioneel te zijn, ook een professionele uitstraling te hebben. Een strakke bedrijfswagen hoort daar bij en met name in de bouw sector is dit zeer belangrijk. Potentiële klanten refereren een professioneel uitziende bus over het algemeen ook aan de kwaliteit van het werk dat je levert. Een mooie nette nieuwe bus staat gelijk aan mooi, netjes en strak werk. Je bedrijfswagen verkopen is daardoor over het algemeen sneller aan de orde dan bij je privé auto. Je schrijft je bestelwagen zo snel mogelijk af en koopt weer een nieuwe. 

Bij de verkoop van je bedrijfswagen is het met name van belang dat je er als ondernemer niet al te veel hinder van hoeft te ondervinden. Je bent immers niet voor niets onderneremer en daardoor wil je je niet te veel met randzaken bezig houden maar juist meer met het beoefenen van je vak. Elke minuut die je besteedt aan de verkoop van je bus is eigenlijk verspilde kostbare tijd. 

De beste manier om je bedrijfswagen te verkopen is via een verkoopsite zoals bijvoorbeeld Autovendi. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens. Je bus is binnen twee minuten aangemeld en zij doen de rest voor je. 

Wat zij doen is je bedrijfsbus aanbieden binnen hun netwerk van koopkrachtige dealers die weer een specialisatie hebben in grijs kenteken voertuigen. In feite halen ze voor jouw bus bijvoorbeeld bij 100 dealers een bod op door alle dealers tegen elkaar uit te spelen door middel van zodat er een zo hoog mogelijke prijs uit komt. Deze wordt teruggekoppeld naar jou en jij beslist dan of je de bus wil verkopen tegen het geboden bedrag. Ga je akkoord met het bedrag, dan wordt de bus bij je bedrijf opgehaald en wordt de overschrijving geregeld. 

Een mooie bijkomstigheid is dat de verkoop van je bus binnen 24 uur geregeld kan zijn als je haast hebt met de verkoop. Of wellicht was je van plan om in te ruilen en hoeft dat niet meer doordat je je bus op deze manier hebt kunnen verkopen. Je kunt dan bijvoorbeeld regelen dat je bus pas wordt opgehaald zodra je nieuwe bedrijfswagen klaar staat. Heb je geen haast met de verkoop dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Dan wacht je lekker net zo lang tot de juiste prijs wordt opgehaald voor jouw bus. 

Ben je van plan om een nieuwe bus te halen? Dan is het zeker de moeite waarde om hier een bod op te halen voor je oude bedrijfsauto. 

 

https://www.autovendi.nl/bedrijfswagen-verkopen/