Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Aquamarijn verf | Linova

Aquamarijn verf

Het assortiment van Aquamarijn bestaat uit duurzame verf. De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf. Ze zijn natuurlijk wel aangepast aan de nieuwste technieken, hierdoor zijn de producten goed en makkelijk te verwerken. De verf kent een lange levensduur en de grondstoffen zijn zo natuurlijk mogelijk.

Het assortiment van Aquamarijn

Het assortiment van Aquamarijn bestaat uit verschillende soorten verf. Zo kunt u kiezen uit aflakverf, lijnolieverf, muurverf en zelfs oplosverf. Met verf of lijnolie basis geniet u van een snellere droging, langer glansbehoud en zien uw meubels er na het lakken weer als nieuw uit. Ook kunt u kiezen uit muurverf voor binnen, zo kunt u goedkoop en snel de kleur van uw interieur aanpassen. De muurverf is schrobvast eenvoudig te rollen en droogt mooi mat op.

Olie & wax

Het assortiment van Aquamarijn bestaat uit verschillende oliën en wax. De olie en wax wordt gewaardeerd wegens het fraaie resultaat, de natuurlijke samenstelling, de unieke duurzaamheid, de ultieme vlekbestendigheid en de tijd- en kostenbesparing. De olie of wax is te gebruiken voor verschillende situaties. Zo kan het gebruikt worden om uw houten vloer te reinigen of om uw houten meubels er weer als nieuw uit te laten zien. De olie en wax is mooi, makkelijk en natuurlijk. Ideaal om uw houten producten hun natuurlijke uitstraling terug te geven.

Heeft u interesse?

Als u een bestelling plaats bij Linova kunt u er voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen op bestemming of om het pakketje zelf op te halen bij een PostNL afhaalpunt. En als je voor 17:00 een bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u de volgende dag meteen aan de slag met uw verfwerkzaamheden. En besteld u voor meer dan €50,- dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dus profiteer van dit voordeel en vul uw winkelmandje met al uw benodigdheden.

https://www.linova.nl/home.aspx