Gulfamanaflashwebsites

 

Als je bezig bent met verbouwen of timmeren ben je vast trespa schroeven tegengekomen in je zoektocht naar schroeven. Je weet misschien nog niet zo goed welke schroeven je het beste kunt gebruiken voor waar je mee bezig bent in en rond je huis. In dit blog vind je meer informatie over trespa schroeven en lees je de voordelen van het kiezen voor trespa schroeven. 

 

Wat zijn trespa schroeven?

Eerst is het belangrijk om vast te stellen wat trespa precies is. Trespa is de merknaam van Trespa International BV. Dit is een hogedruk laminaatplaat die speciaal wordt gemaakt voor buitengebruik. Een compacte plaat van houtvezels of papier met daaraan fenolhars bindmiddel toegevoegd.

 

Verschillende soorten

Net als gewone schroeven zijn ook trespa schroeven verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Sommige materialen of projecten hebben verschillende maten schroef nodig. Ook zijn er veel verschillende soorten in het schroefdraad. Zo bestaan er halfdraad en heel draad schroeven. Daarnaast kan de schroefkop verschillen. Wil je gaan werken met trespa schroeven? Kijk dan eerst wat je project precies nodig heeft en pas daar je RVS schroeven op aan.

 

Trespa en andere soorten schroeven

Je wilt natuurlijk ook weten hoe trespa schroeven tegenover andere soorten schroeven staat en of ze daadwerkelijk beter zijn. Trespa schroeven zijn vaak gekleurd waardoor ze goed bij de kleur van je trespa plaat passen. Ook hebben ze standaard formaten zodat je altijd een goede verbinding krijgt en het er mooi afgewerkt uitziet.

 

Waarom kiezen voor trespa schroeven?

Trespa schroeven zijn geschikt voor veel verschillende projecten zowel buiten als binnen. Wanneer de schroeven buiten worden gebruikt zijn ze bestendig tegen het weer en water van andere plekken. Ook binnen zijn ze beschermd tegen vocht. Wanneer schroeven roesten worden ze minder sterk. Wanneer er geen risico is op roesten is er ook geen risico op verslapping van je schroeven. Ook is het materiaal van trespa schroeven op zichzelf al erg sterk. Trespa schroeven zijn daarom altijd een goede keuze omdat ze zorgen voor een perfecte afwerking.