Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Afvalcontainer Amsterdam

Als u weleens heeft verbouwd weet u er waarschijnlijk alles van. De ongelooflijke berg troep die over blijft. Zelfs bij een kleine aanpassing of renovatie aan bijvoorbeeld uw tuin, bedrijfsruimte of woning is het al snel een grote berg afval. Maar wat doet u eraan? Simpel, Huur een afvalcontainer  in Amsterdam

Afvalcontainer huren in Amsterdam

U kunt het vuil natuurlijk dagelijks laten ophalen, maar dat gaat wel in de papieren lopen als tijdens de werkzaamheden de berg afval iedere dag opnieuw groeit. U kunt ook tijdens de duur van de werkzaamheden een afvalcontainer in Amsterdam huren bij Bouwbak.nl. Bij het huren van een afvalcontainer hoeft u geen borg te betalen en kunt de container 4 weken lang huren.

Vergunning voor een afvalcontainer in Amsterdam

Bij de gemeente kunt u informeren of u voor het plaatsen van een afvalcontainer in Amsterdam een vergunning nodig heeft en deze ook gelijk zelf aanvragen, in de meeste gevallen is dit niet nodig, maar zekerheid hierop is altijd belangrijk. Bij het verhuurbedrijf kunt u natuurlijk ook advies inwinnen over zo’n vergunningaanvraag. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar info@bouwbak.nl of even bellen met 0800-268 92 25.

Afvalcontainer plaatsen en ophalen in Amsterdam

Het plaatsen van afvalcontainers in Amsterdam behoort tot de gewone dienstverlening van Bouwbak. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond en uw Afvalcontainer Amsterdam behoorlijk vol is laat u de container weer verwijderen, vervolgens voert bouwbak de afval en de container af. Een Afvalcontainer huren zorgt dus vooral voor het ontlasten tijdens de werkzaamheden.