Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Aanbouw serre

In Nederland worden steeds meer serres gebouwd door de dalende prijzen van serre aanbouw. Een serre aanbouw was vroeger een project dat veel tijd in beslag nam en er waren ook veel arbeiders voor nodig. Nu is het minder arbeidsintensief en kan ook binnen een veel kortere termijn worden gebouwd.

Sneller bouwen

Het is eigenlijk gek als je erover nadenkt als we het over vroeger hebben want het is nog niets eens zo lang geleden. Nog zo een 15 jaar geleden koste het jaren om een gebouw van paar verdiepingen neer te zetten. Nu bouwen ze een wolkenkrabber al vaak binnen een jaar. Het gaat tegenwoordig allemaal sneller en is ook minder arbeidsintensief. Dit is ook het geval met serre aanbouw.

Goedkoper

Hoe meer arbeiders er nodig zijn en hoe langer het duurt, hoe duurder het is. Nu zijn er minder mensen nodig en het gaat veel sneller. De prijzen voor serre aanbouw zijn dan ook hierdoor flink gezakt en zijn dus flink goedkoper geworden. Je kunt als consument bovendien nu terecht bij meer bedrijven voor serre aanbouw. Het is dan ook verstandig om bij de verschillende bedrijven een offerte aan te vragen voor serre aanbouw. Door de offertes te vergelijken kun je zien welke goedkoper is.